jag förstår om du skulle träffa någon bättre sen

hej oliviaaa jag kan typ också kalla mig på gitarr. och jag kan 13 med håkan fast det låter inte jättelikt men man får ju göra egna veriasioner eller vad man säger men ja jag kan spela den. fiiiint vaaaaa? fast alla håkans låtar är sjukt enkla. 





Men jag går inte isär när jag går med dig

  • åhhh håkan på lördag
  • repa med bandet på söndag, jag kommer vara död trött men måste ta mig dit nu. vill ju sätta igång. vi har värsta egen replokal och peppen är hög ja. 
  • jag vill till stockholm jag vill till stockholm omg vad jag vill till stockholm saknar.

Jag ska typ köa från sju på morgonen på lördag också. oj oj oj döden väntar alltså men det ska bli mycket mycket mycket roligt och nu måste jag prata med sara och hedvig för jag vet ingenting om när dom tänkte komma osv. sparar platser såklart hehehehhee. älskar att olga tänker ta bussen klockan kvart i sju typ. 
Nu måste jag knö i mig lite mer mellanmål j det måste jag nog. 

mmm edet här är jag och min syster jag är sjukt snyyyyggg. åh idag var jag jätteful nu ska jag dräka mig i ångest och äta lite kall choklad. 


godnatt

men fann inget mod när jag ville be dig Bli Kvar

alltsåååå nej min blogg leder till jobbiga konversationer till misstänksamma föräldrar och ännu några timmar vid datorn jag tror jag lägger ner jag tänkte göra en blogg som inte skulle vara intern men den blir jätteintern och emo och den är bara till för mina emoutbrott men nu ska jag inte ha några fler sådana för jag är lycklig. 


ebba klaaaad hest. mmmh paul weller vad allt är bra. skolan löser sig typ och sådär jag har massa musik intresserade fjantar som skapar band med mig eh och jag har yoghurt i kylen. jag har en håkan hellström konsert att gå på på LÖRDAG. jag har vänner. inser ni jag är glad om ni inte tror det så kan ni ju ja. jag vet inte. stoppa upp en torsk i arslet hehehhehehe. 


mne i alla fall jag tror nästan det här är slutet för denna bloggen också. men det är det ju inte. jag kommer skriva mycket mycket mer. för det tar alltid typ en månad för mig att avsluta en blogg. vad sämst jag är. 


den här låten har jag i huvudet hela tiden. har inte lyssnat på den på jättelänge, men plötligt satt den där i huvudet och jag gick runt och sjöng "to be aloneeeeeeee with you" hela tiden. så ja idag har jag knarkat/lärt mig den på gitarren och sånt där livsnödvändigt. låten handlar tydligen om jesus från vad jag har läst på massa kommentarer på youtube. kristna låtar is the thing. 


har någon märkt att jag skrivit med liten bokstav hela tiden? coolt va 


heiiidooooo

and your mouth

want you here tonight

ÅHHHH JAG VILL FLYTTA HEMIFRÅN JAG HATAR ATT BO MED ANDRA MÄNNISKOR DOM HAR INTE ENS GJORT NÅGOT MEN JAG VILL ÄNDÅ SLÅ DOM JAG ÄÄÄÄÄLSKAR ATT VARA ENSAM JAG ÄLSKAR DET. det måste vara något fel på mig.  

men du sover ju, du hör ju inte på

Jag har en klump i magen och jag vet inte varför. Måste sluta tänka på viss människa.  Och allt känns inte så atombombigt längre. Jag skulle inte byta liv med vem som helst på sekunden om jag kunde. Varför skulle jag byta liv när jag nyss vandrat runt på kulturnatten med två fina vänner, träffat typ alla jag känner i lund och kramat och sagt hej och rivit ner håkan hellström planscher från pelare. Dansat på den stora klumpen på stortorget. Det är rätt fint. Blivit igenkänd av en jättesöt kille från popkollo konserten.

Det var fint och jag var med Helga och Hedvig men jag känner mig mest klump i magen över allt nu. Vill krama någon vill prata vill inte vara här och vill inte somna imorgon och vakna till en söndag. Men nu ska jag nog äta lite. Klockan är ju bara halv ett.

Kanske är det bara för att klockan är halv ett. Kanske är det för att jag aldrig blir nöjd. Kanske är det för att jag känner mig ful och liten. Kanske är det för att jag väger för mycket. Kanske är det för att jag gör för lite.  

Kram kram kram på alla som läser
you're the missing part.


stick hål på mig igen

jag vill slita av mig mitt liv som en t-shirt och köpa mig ett nytt med någon som dig.


Okej idag har jag hjälpt mamma med att slå in saker i tidningspapper och spelat gitarr och typ inget annat. Det skrämmer mig att pappa säger att den bästa tiden i livet typ var när han var 14. Seriöst? Om det är sant skulle jag seriöst börja fundera på självmord för det är faktiskt inte särskilt underbart. mm Jag är glad men ska det inte bli bättre, nähä nänä? Okej detta känns som en lördag i sexan. HÄÄRREGUD VAD SEGT. typ går runt och vet inte vad man ska göra.


Kulturnatten ikväll ja ja jag dör nu.

jag är inte grym på musik, men jag är å andra sidan SKITBRA på att sova

Okej mina gitarrkunskaper är faktiskt inte slående. Jag har bara spelat i två och ett halvt år och jag har precis börjat känna att mina barreackord klingar fint. Fast wh00tever jag tror att jag tror att jag är sämre än de flesta fast egentligen är jag helt okej. Men nu ska vi börja spela i band ju och alla i hela bandet spelar gitarr och jag har ändå fått gitarrist rollen och jag vill inte stänga inne bandets eh kompetens med mina gitarrkunskaper. HAHAHHA, ibland är jag rolig men ja det har jag tänkt på.  

I alla fall så vill jag nu hemskt hemskt hemskt hemskt hemskt hemskt hemskt hemskt hemskt hemskt hemskt hemskt gärna ha en ukulele. Hur coolt är det inte egentligen. Fint låter det också. Och jag vill ju bara ha en enkel och det kostar ju typ 200 kr. WOHO VILKET KAP.

Igår var jag och Hedvig och busade oss på stortorget och gjorde pärlarmband och det var rätt kallt så sen kom jag hem och stoppade föttrena i en balja med varmt vatten och typ bombade folk på msn och hade videosamtal med Hedvig. Det var rätt fint. Sen somnade jag kl tolv tror jag men jag minns inte alls och vaknade klockan tjugo i tolv. Jag känner mig något seg i kroppen.

Idag kommer Helga von Halmstad till Hedvig von Lund och vi ska gå på kulturnatten och om jag får så tänker jag laga mat med dom eller vafan. Jag minns inte ens. Men vi ska träffas i alla fall och så ska jag titta på min popkollo ledare Lisa Bouvier. Sen så ska jag väl göra allt det där man alltid gör på kulturnatten. Går runt och hälsar på folk och bränner tungan på brända mandlar och inser att man är jättekall om fötterna och dör lite. Det är höst det är höst det är höst och några löv har blivit gula inte många men några och jag älskar det.

jag måste plugga. har i princip inte gjort någon matte på hela terminen. min lärare vet nog vad allt beror på nu också.
koooooooooooorven. HEJ MAMMA VAD ROLIGT ATT DU LÄSER MIN BLOGG?!? :D men det är det söndagar är till för.


men det är nåt med dig, som att komma hem

Mitt liv är rätt ohändelserikt, jag tror att det är typ därför man har en blogg. Om det verkligen händer saker så skriver man ju inte om det utan GÖR det istället. Så här sitter jag med mammas mac och funderar på saker som jag inte kommer ihåg. Och lyssnar på coldplay för att kanske sörja lite, det vore fint att gå. Men jag älskar inte coldplay okej jag klarar mig. 

Viva la vida är en bra låt. "That was when i ruled the world". 


Idag är en sådan dag då jag känner mig oehört ful och äcklig. Ibland känner man sig bara fel. Och jag har typ en sån dag i veckan. Man känner sig ful. Man är ful. Det märks på folk, hur dom tittar på en. Som om jag är ful. 


Jag är dålig på att vara social, på att vara rolig en längre tid. Helst behöver jag kunna vara ensam varje dag, nästan i alla fall. Få sitta och sjunga ashögt, skratta på ett jättefult sätt till TVprogram och spela den musik jag vill höra. Äta det jag vill äta. NU är jag ensam hemma. Men samtidigt kan detta leda till att jag tror att jag behöver mer ensamtid än vad jag faktiskt gör. Jag kan få ångest när jag ska ha en upptagen helg för jag måste VILA mig. Men det jag borde göra är att skita i vad jag gör och bara GÖRA det för i helvete. 

Vad dåliga ni är, ni kommenterar inte, och jag har i genomsnitt åtta läsare per dag. Jag vill ha fler. Ett tag var ni 12. Var tog ni vägen? Är jag inte lika rolig, inte lika fin? ELLER ÄR DET INTE PERSONLIGT? VAVAVA? Eller så kanske hösten hände er på ett negativt sätt. Hösten händer för dom flesta människor, man tappar livslutsen och tittar på idol utan att egentligen bry sig. Min höst har hänt mig rätt fint. Rätt milt. Fast rätt bra, förutom skolan. Den ligger där som en klump men den är också helt okej. Fan vad allt är fint på hösten. Ge mig bara gula löv så lovar jag att jag inte ska klaga. 


Åhh på säkert och åh på Hello Saferide. Åh på Annika Norlin och åh på Norrland. Eller norrländska, det är det finaste som finns. 

Känns som om detta blev ett ytterst flummigt/emo inlägg but i dont give a shittttt. jag är inte så intressant egentligen. Nu ska jag äta Marabou frukt och mandel. Och puss på dig mamma om du läser min blogg heheheh, be my guesst. Just do it. 

hehehej

I skolan fick vi en fråga om vad som händer med själen? Det stod bara vad händer med själen? men vi läser om genteknik så ja. Mitt svar var riktigt seriöst: 
Angående kloning så tror jag att man mår rätt dåligt. Angående själen i allmänhet så tror jag inte att vi har en själ på det sättet. 

För jag tror inte på själar. Jag tror inte på att vi har något slags vitt stoft som svävar runt inuti oss. Vi har en personlighet, ingen själ. Ingen själ som vävar vidare. Mm, förlåt för att jag är så oehört otroende.


Idag har jag köpt världens coolaste glasögon. Dom kommer om två veckor. Jag är pepp. Nästa vecka på fredag så är det Håkan Hellström. JA JA JA. 


Nu ska jag glo på idol. Och duscha och allt sånt där. Skolan går sådär, läraren är sur. 

'

nej


organize my life

Igår så satt jag bara i soffan en hel dag, tills på kvällen då jag var lite social.
Men i alla fall så var det fint att sitta i soffan och spela gitarr/vara inne på bdb/äta kex. Och idag så vaknade jag typ halv tio och halv elva började jag möblera om så nu är det ett annorlunda rum. Och så lyssnade jag på kära p3 och satte in familjefoton i ramar som ska upp på väggen och sen ska jag börja klippa ut bilder på fina musiker så att mitt rum hos pappa blir lika fint som det hos mamma. Sen tänkte jag flytta datorn till mitt rum men vi måste fixa massa saker med internet först, tyvärr.


OKEJ JAG ÄR ALDRIG SÅHÄR ÄCKLIGT AKTIV OCH LÄSKIG OCH POSITIV SÅ TRO INTE DET OM MIG FÖR JAG HATAR SÅNA DÄR MÄNNISKOR SOM BARA SNACKAR OM HUR AKTIVA OCH ÄCKLIGA DOM ÄR. NÄR MAN SJÄLV BARA "JAG GICK UPP KLOCKAN ETT IDAG" HEHHEHEHEHEHE.


Imorgon är jag ledig. Jag ska ta tag i mitt liv och kanske kanske kanske kanske kanske (inte alls) plugga.


jag när jag är som snyggast och alldeles blank och somrig i ansiktet på en strand i USAAAAAA. oseriösa bilder är mitt liv tror jagaaaaaaaa.


Jag lyssnar på Jens Lekman och är glad för ingen anledning alls.

fuuuckk uuuuuuuuuuu

Heiiii
Måste säga att provet gick bättre än förväntat. Det är bra att vara pessimist. Blir alltid bättre än förväntat. Eller nej det blir det inte. Det blir alltid lika dåligt.

Okej jag är jätteimponerad av alla killar. Fan det måste vara asjobbigt att vara manlig. Tänk att försöka vara cool. Och när du misslyckas så skrattar alla. Om du är lite feminim så är du bögig. I alla fall, jag älskar "bögiga" killar. Jag hatar kill rollen och jag hatar tjej rollen, jag hatar att förväntas vara på ett jävla sätt för det sitter i mitt huvud och så sitter jag och typ gullar mig. Jag ska fan bli manlig. f000 sh00000000. Kan börja med att sitta med benen SÅÅÅÅÅÅÅHÄR brett och ta hur jävla mycket plats som helst. Så jävla irriterande. Fler killar borde bli feminima.

Mmmmmmm ikväll ska jag göra ingenting typ eh nej då jag har jättemycket planerat in my spännande liiiiiiv. Men i alla fall så är jag snyggingen nu för jag är duschad efter idrott (mycket positivt, vi har idrott sist på dagen så jag kan bara cykla hem och duscha, JA!) Sen har jag på mig röda strumpbyxor och pappas jobbtröja. Fiiiint.

Bilder sen förra helgen:

Jag med en ballong som jag kanske inte riktigt står för. Eller, ja varför inte.

En olgis som dricker dansk ekodryck på Ariman.

Emil Jensen


Imorgon kommer antagligen Rebecca hit och vi ska vara musikaliska.
Ikväll ska jag typ skriva en psalm.
HejDÅÅÅÅÅÅÅÅ

i don't think about the sunshine

Okej imorgon har jag No prov.  Det handlar om genetik. Jag vet inte knappt vad en gen är. Jag känner mig jättebusig och jag känner att åttan kommer förstöra mig och jag känner att jag tänker på en massa saker som jag inte borde tänka på utan jag borde tänka på mattetal och DNA strängar och svenska poeter men all i think about is .... inte det.

Saken är den att det känns bra. Jag ska liksom gå till provet, se hur det går om jag inte pluggat något, se om det går åt helvete, då ska jag kanske fejka att jag mår jätteilla (eller så börjar jag göra det på riktigt av ren ångest) och få åka hem. Dessutom ska vi ha idrott imorgon så det känns bra att vara sjuk imorgon. Men saken är den att jag är frisk, ska vara frisk och ska gå till provet och kommer inte förstå ett skit. Jag är dum i huvudet.


Men ibland är jag lite charmig. Typ när jag sitter på mitt helt överstökiga rum och spelar gitarr på sängen och dricker te och kolalr mig i spegeln. Då är det helt okej att jag typ är ful och att mitt hår är misslyckat för jag är rätt söt typ och rätt så rätt. Det är så jag ska vara. Och ibland är lund helt okej. Typ när alla utlandstudenter ler mot att jag ramlar med min cykel.

Mmm, ibland måste det vara typ okej att skita i NO:n och kolla på avsnitt av heroes som jag redan sett. Eller att sitta och spela Hallelujah på gitarr och känna sig viktig. Det är fan tusen gånger viktigare än alla gener. Jag hatar åttan jag tänker strunta i den och leva istället. Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan också.


Du är ett glashus och jag är en sten, men det är du som försöker se igenom mig.

i don't need no one to say i'm cute no, baby all i need is you

Stjärnorna lyser väl lika klart i din del av stan? 
Står du som jag på din balkong och vilar i kaoset som var?
Hallå! Är du där?
Hallå?
Hallå! Finns det nånting kvar?
Stjärnfall. Stjärnfallet det är jag och du är himlen jag föll från den dan
Stjärnfall. Stjärnfallet det är jag och du är himlen för mig varje dag
Trött som döden.
Vinterns korta dar är långa i år
Dandy oh dandy.
Ring inte skriv inte lås inne ivern i dig
Hallå! Är du där?
Är du kvar?
Hallå! Finns det nånting kvar?


Stjärnfall. Stjärnfallet det är jag och du är himlen jag föll från den dan
Stjärnfall. Stjärnfallet det är jag och du är himlen jag föll från idag
Stjärnfall. Stjärnfallet det är jag och du är himlen för mig varje dag




























jag har ingenting att säga jag är jättetröööööött. trött på skolan och trött på att vara lydig.

im so fucking interesting

Idag har jag lyssnat på två sommarpratare, igår lyssnade jag på två andra. Jag vet att jag är lite sen men mamma har dom i sin iPod och det är liksom fint att lyssna på folk som pratar, speciellt Annika Norlin (Hello Saferide, Säkert!) Också roligt att höra sin gamla gympalärare i Måns Zelmerlövs program. Också roligt att höra Måns Zelemrlöv prata om hur hans värld vidgade sig när han började gymnasiet för han fick träffa sååååå annorlunda människor typ. Eh ja, fiiint.

Och jag städade samtidigt som jag lyssnade på det där. "städade". Och packade. Måndag=mamma/pappa byt dag.

Egentligen tycker jag inte mitt liv är så interessant och jag borde inte sitta här och skriva om det. Det är egentligen helt idiotiskt.  Men liksom det är rätt kul att dricka te och vara låtsas interessant. Fan vad man är patetisk egentligen. Allting är rätt patetiskt. Skolan är patetisk, alla ämnen. Kärlek är patetiskt och att jag skriver detta här är sjuuuuuukt patetiskt. Och ironiskt. Jag kan fan sitta och skratta åt mitt liv ibland. Åt dom dåliga sakerna. För det är såååååå komiskt egentligen.


Jag har prov på fredag. Jag har massa saker som ska vara klara tills imorgon. Jag orkar inte skolan. Jag obbar ytterst ytterst lite. (inte alls men om mamma eller pappa hittar in blir det nästan jobbigt) Vad har hänt mig egentligen?
Typ hösten. Jag vill bara sitta i mitt fönster och lyssna på Damien Rice och Billie the vision och Håkan och dö lite på allting som bara aldrig händer och rinner ut i sanden. Det vore fin höst <3




Min syster är bäst på att sy förresten. Bara så att hon vet. Vissa dumma personer verkar inte fatta det.








Mmmmmmm typ emopop bilder. Men jag är typ fjortispoparen som tittar sig i spegeln hela tiden. Fast jag är rätt emo i själen. Jag är alltså fjortisemopopare.

have i been a fool?


Kolla vad jag har haft för mig! Jag har spelat in en låt på mitt piano. EH wohooooo. Den har ingen text och jag spelar fel hela tiden och jag är inte det minsta stolt utan saken är bara den att jag kan spela in ljud rätt så bra med min kamera. Så när jag skriver världens hitlåtar så kommer jag kunna spela in dom liksom tjoooooooho. Så nu ligger liksom jag i mitt iTunes, undra om man kan vara coolare. Pahaha.
Sen för att ge er lite humor kan jag ju visa hur förvånad jag är när jag hittade den här låten i mitt iTunes? Men, så sant, en tutte ÄR en tutte. Nu vet ni det.

Idag ska jag städa, och vika tvätt. Och färga håret om jag får lust.

Sen vill jag dessutom påpeka att min blogg skulle kunna vara gullig och fin och välskriven med massa gulle gull ord för precis så ville jag ha den innan men sen kom jag på att alla flickor i min ålder bara skriver med sina sötaste ord och det blir löjligt och jag vill bara skriva rakt på sak i min blogg för jag pallar inte mer gulle gull jag vill bara lyckas vara mig själv någonstans och min blogg känns som ett bra forum. I alla fall, det jag ville komma till: jag kan formulera mig bättre än jag gör här. Jag har faktiskt MVG i svenska typ. Och jag tänker inte ursäkta mig för skryt just nu. FÖR DETTA ÄR SANT. Och jag skiter i allt sånt där.

Oh nu har jag mer att säga. Jo, på youtube finns det massa killar som gör covers på låtar utan att sjunga. Dom sätter på låten och sen sätter dom sig ner och spelar med. De ser ofta typ bra ut och bara sitter där och spelar och vafan det är inte SÅÅÅÅ imponerande men ändå får dom jättemycket kommentarer om att dom är grymma på gitarr och att de är så söta. Jag menar inte att man måste sjunga för att vara bra, men det är oftast inte särskilt imponerande gitarrstycken överhuvudtaget, faktiskt. 
Men sen finns det underbart fina covers av tjejer som verkligen är bra men där ser man inte många kommentarer. Och jag har bara en känsla av att OM en tjej bara skulle sätta på låten och spela med med sin elgitarr så skulle det bli rätt så sura kommentarer, typ, du spelar bara på ditt utseende. Det känns bara dumt. 

Jag saknar att ha gitarrsträngar. Som fan. Herregud, på onsdag ska min musiklärare lära mig hur jag gör sen slipper jag lida. Och på torsdag börjar lektionerna. Hej ångest! Men jag är grym på gitarr, jag är fan bra. Det sa Cecilia Nordlund. Så det så. (fast jag tycker inte det men jag borde)

whatever happend to you and me?

Idag så borde jag skriva ett jättefint inlägg för det var en fin dag men jag vill hellre lägga in bilder som Olga kommer få skicka någon gång och då blir det finare. Men gjorde det mesta som jag skrev igår. Och liksom fiiiint <3


Ikväll träffade jag Hedvig sjukt impulsivt och så skämdes jag eh hon också kanske och så stod vi och tittade på EMD. (erik mattias danny alltså idol, ja)  Fast Danny var inte där, det var ju det bästa. Han var och dansade i Skottland. Väldigt misslyckat. Men det var fint ändå på något vis. Det är lundakalaset just nu, alltså världens sämsta satsning av lundskommun ever. Men fjortisar och sånt springer glatt runt där ändå. Allt var väldigt kulturnattigt fast tusen gånger sämre.

Fan vad allting är emo när man är 14... det är typ soooooorgligt. Och man vet liksom om att man är helt tragisk men man vet inte vad man ska göra för att sluta vara det and I LOVE IT. OKAYYYYYYYYYY


good night eller något.
vad ska jag göra i massa timmar nu?

lördagsångest.. fredagsångest?

Idag är det freeeeedag. Jag älskar fredag. Jag har varit glad idag typ i alla fall efter skolan. Jag träffade Hedvig och så köpte jag vääääärsta snygga jackan på myrorna och vi var på humana också du sofia som tipsade om den affären liksom den var fin men hann inte köpa något! Den finns ju i lund också ja. Ja sen åt vi lite McDonalds glass eller jag åt mest då ju men det är ytterst hemligt att vi gjorde det. Sen kom jag hem och fick höra lite Billie the vision från Hässleholm av Rebecca och missade hennes andra samtal för att jag var nere i tvättstugan,  eh alltsooo mina fredagar <//333333333333 men jaja, har sett dom innan. Och man hör ingenting.

Imorgon kommer min chaaaaaaarmiga vän Olgizen hit och vi ska glo lite på Emil Jensen på Folk år rock som tydligen öppnar precis brevid Kafe Ariman i Lund. Så antar att det blir typ Ariman också. Vad popiiiiiiigt av oss. Okej förlåt för särskrivingar och annat skit i min lilla blogg men jag gillar att liksom visa vilka bokstäver man ska betonaaaaaaaaaa.

Nu är klockan 23.43 och jag tror att jag ska sova. För det finns ingen på msn, ingen att smsa med eller jo men jag orkar inte starta upp det och jag är trött. Och imorgon ska jag typ upp tidigt och vara lydig.

Förresten är jag nog jävligt sjuk i huvudet som har lördagsångest. När jag ska somna på lördagarna har jag typ ångest inför att det ska bli söndag för jag hatar söndagar mer än jag hatar Ola Svensson som gjort den sämsta covern på Kom igen Lena genom tiderna. Och när jag tänker på det så kan jag få ångest inför söndagen redan nu. På fredagskvällen. För om ett dygn är det lördag natt och då är det snart söndag. Jag borde seriöst söka hjälp.

puzzzzzzzzzzzzzzz

still a little bit of your words i long to hear


Den här låten är något av det finaste jag hört.



Äsch jag har ingenting mer att säga. Lyssna på låten. Titta på mina egobilder. Tänk på att det snart är fredag. Och ikväll så är det bara jag och huset och ingen hemma och jag ska dö lite.  








i hear in my mind all of this music, and it breaks my heart

Jag kom på att jag kommer fucka upp No:n. Jag kommer förstöra det helt. Alltså vad lämnade jag in idag egentligen. Ingenting typ.. nästa vecka är det prov. Vad spelar det för roll egentligen. Jag skjuter upp det så mycket att det knappt går att skjuta upp det mer. Jag slarvar med det när jag väl gör det. Jag läser inte igenom.  Orkar inte ta det seriöst för det spelar fan ingen jävla roll. Alla människor går ju fan med på att gå i skolan. Jag röstar för revolt!!!!!!!!!!!


Eller så kanske man kunde satsa på att ha en skola som fungerar som popkollo. Vore fint.



Jag älskar att sitta i mitt fönster helst ska det regna eller snöa det är jättedjupt men det är fint.
Och ja jag var blond/orangehårig i typ två månader i våras. Hade mössa hela tiden. Det var också fint.



GUD VAD DET ÄR PATETISKT ATT BLOGGGAAAAAAAAAAAAA, jag vet. jag vet jag vet.


heido.
idag ska jag äta soppa.


so i can shake you

Okejjjj.
Folk från landskrona var på vår skola idag och jag skulle kunna be dom att skjuta sig själva men det vore ju typ rätt otrevligt så jag tänkte att jag kanske inte ska göra det. Jag kanske inte vågar det. I alla fall så var dom dumma och himlade med ögonen och var bitchiga och kallade folk saker och såg ut som hip hopare men lyssnade på metal. Visst det är ju förstås bra att bryta mot alla fucking kategorier och bara klä sig som man vill och lyssna på vad man vill. MEEEEEEEEN DOM FÅR JU LYCKA TILL MED SINA LIV. Jag hoppas att jag får bråka med dom hela lägerveckan som vi ska ha tillsammans i typ oktober. Jag längtar inte för av någon anledning känns det som att det kommer bli tråkigt. Och långt. Men det blir väl..kul. Typ.

Jaja, jag har jättemycket NO att göra men jag tror inte det är så mycket och jag har gjort typ rätt mycket och det ska inte vara inlämnat förrens imorgon eftermiddag (säger vi) så jag skjuter upp det tills imorgon. Känns jättefint. Hoppas jag får MVG. Haha, jag har typ satsat på ett MVG. Fast det säger vi bara till läraren psst.

Så istället för att göra klart hela mitt NO arbete så har jag suttit vid mitt piano, kelat med min mobil som idag kom tillbaka från reperationsverkstaden med en underbart gullig lapp om att den tyckte att det var underbart att vara hemma igen och att den saknat mig. MOBILEN ÄR PERSONLIG IGEN f0 sh00.


så såg det ut minsann. men nu har jag fått ny display, för den funkade inte riktigt. så jävla dålig mobil. ueeeh.

heido och kom ihåg att.......
LÄSA MIN BLOGG IMORGON OCKSÅ!
mmh ja visst lol.


jagsainteenshejmenhejpådignulämnamiginte

Jag älskar att skriva särskrivning på rubrikerna. I ALLA FALL. ...

Det är rätt sjukt att jag uppdaterat varje dag sen jag startade dne här skiten, det känns liksom. Konstigt att jag verkligen sätter mig ner och skriver. Men jag har typ nästan 10 besökare per dag, eller kanske 8 då. Men en dag hade jag 17. Det var den dagen då jag reklamade lite för den på the only place to be=bilddagboken.

Jag har ingenting att skriva egentligen som inte kommer bli alldeles personligt fast det spelar ingen roll för min blogg kommer nog aldrig bli känd men jag gör det för det är roligt. Jag tänker inte skapa littlegarden AB. Fast det vore trevligt. Sen en liten nätshop då där jag säljer typ en parfym och ett linne där det står LittleGarden.blogg.se -  I love Ebba. Och min nätshop skulle typ heta,...... hmm........ Smell Ebba. Jag tror verkligen på denna idén nu. Jag ska bara skaka fram en rik pappa med ett fancy bolag som kan fixa allt detta till mig. (nej nej, jag snackar inte alls om blondinbella just nu)

Jaja, jag behöver nya kläder så ni Lund/Malmöbor kan ju tipsa om billig (secondhand) affär som har fina kläder till mig.

Nu ska jag nig misshandla mitt paino lite. Eller äta jordnötssmör. Eller testa mina gumistövlar.


Jag langar höstbilder FRÅN FÖRRA ÅRET. Det är ju trots allt första september. Jag försöker skapa stämningen på min blogg liksom. Om 26 dagar är det Håkan. I oktober kommer Kristian Anttila till malmö. Det är 18-årsgräns säger alla. Inte han själv dock men jag antar att det är det. Jag vet att jag borde åka till helsingborg och så men gud vad jobbigt dö alla. Sen är det Markus Krunegård som jag gärna vill gå på för förra gången var tragisk och kort och inte hela konserten och festivalig och tråkig. Och en Ebba uppfylld av Lasse Lindh lycka. (min musiksmak herregud. jag har typ nyss pratat om alla män som sjunger på svenska om kärlek och annat sött, så som smutsiga fittor ehhh.  i några meningar. Men jag kan inte hjälpa att jag gillar det)










RSS 2.0