oh babyyyy

jag vill inte resa. jag vill komma fram men inte åka buss. jag har rest mycket i mitt liv. jag är cp nervös nu, jag kommer säkert glömma ALLT. jaja det är indie att vara misslyckad. ehhh

idag har jag

1. träffat olga och sara
2. suttit på espresso house i två timmar
3. fått punka på min värdelösa skitcykel
4. tänt ett ljus i kyrkan, tänd ett ljus och låt det brinnaaaaa
5. träffat min tyska släkt. det är alltid samma visa. mamma lagar vegetarisk mat till mina tjocka kusiner. mamma bjuder på grönsaker med dipp. mamma påpekar att i det här hemmet finns det inte chips. i det här hemmet dricker ingen läsk. osv osv. och när mina tyska små kusiner gillar dom vegetariska pajerna tittar hon stolt på morbror och moster och säger AMEN KOLLA DIN DOTTER GILLAR SPENATPAJ!!!!! det är jätteroligt. hon framställer det alltid som om vi är den nyttigaste familjen som vandrat jorden. ungefär.
6. packat till halmstad och oroat mig för det gör jag alltid även om jag är påväg till asien eller halmstad.
7. MÅLAT NAGLARNAAA. har inte gjort det på ett år. känns bra men... annorlunda.
 
idag har jag inte duschat. det ska jag göra nu. kanske. olga och sara tog bilder idag. dom skulle jag vilja ha. nu kommer jag inte blogga förrens torsdag. ALLTSÅ INTE FÖRRENS NÄSTA ÅR!!!1!1!1! fan.

nej

jag får inte åka på siesta. jag får inte åka på någon festival. jag får inte göra någonting. jag hatar att vara 14. jag älskar att sova bort mina dagar. jag hatar att vara 14. det är som att gud la någon slags förbannelse. du ska vara 14 i ett HELT ÅR. hejdå.

man får vänja sig

Januari
Försöker komma på vad som hände i januari. Jag började en ny klass på min skola för att jag vill byta lärare och kompisar och allt och Hedvig hade bytt skola. Det var väl lyckat, om man ser till hur misslyckat mitt liv var i allmänhet. Men men, jag gjorde typ ingenting på helgernautan umgicks med typ Carolina, Matilda och Felicia och Emmy och Tina och typ tittade på film eller jag minns faktiskt inte alls. Men något sånt var det. Och detvar ritkigt tråkigt. Det enda jag minns är att jag hade i mina linser i typ ett och ett halvt dygn för första gången i mitt liv, haha.


Februari
Samma sak, samma umgänge. Jag saknade Hedvig. Jag färgade håret rött. Det blev jättefult och jag var väl rätt ful men okej jag blev nöjd då. Sen åkte vi till Österrike och åkte skidor och det var ju bra. Februari är en bra månad egentligen. Kort och med lov.

jag var bara fuuul

Mars
Jag blekte håret. Något slags projekt för att få mitt hår rödare, helt idiotiskt. Jag såg dum ut. Sen åkte jag till Gamleby och det var helt okej. Jätteokej. Sen någon vecka efter det var det kent och jag var så sprudlande glad den dagen. Jag var helt överlycklig. Och ful igen. Men glad. Dagen efter var jag helt knäckt för att det var en så bra dag. Jag är så dålig på att uppskatta saker. I alla fall, dagen innan kent lyckades helga hehehe ta sönder min kamera lite så jag har inte så många bilder från den tiden.

April
Började med Marit Bergman konsert med Olga. Vi var så sinnessjukt pop att det skrämmer mig. Haha, men jaa vi satt i alla fall utanför kb:s dörrar i ca tio år. Det var en fin konsert. Vi stod nära och sjöng med Marit. Sen färgade jag håret. Rött. Och klippte det. Hos frisör. Det blev också rätt fult. Annars satt jag bara i kvällssolen och spelade gitarr i mina popkläder och var popensam och popemo. Tro inte att jag ångrar min intensiva poptid. Jag är fortfarande pop och det var fint att vara sådär pop. POP popelipop. pop.


Maj
Bra månad. Jag älskar maj. Innan har jag känt att maj bara är en stor väntan på juni, men nej. Maj är helt fantastiskt. Det började med att jag följde med Olga till landet och myste. Det var jättemysigt. Sen for jag iväg till Stockholm. Jag var gullig och vädret var bra och jag vet inte. Allt var bra. Såg Emil Jensen med Tina på mejeriet. Minns maj som en lycklig månad. En helt full sommar framför mig, en dag siesta i slutet.


Juni
Jag fyllde år, vädret var fint. Fick ett piano som jag önskat mig. Såg Billie the vision med Hedvig. Åkte till Hultsfred och var hysterisk över mina möten med Kristian Anttila (vilket jag förstås fortfarande är men inte låtsas om) och håkan konserten som var den bästa. I övrigt var hultsfred många pinsamma upplevelser hehe. Sen for jag till Stockholm igen och firade midsommaren.  Jag lyckades också ta sönder pappas kamera, trampade på den för jag hade lagt den på golvet. Tror att det var i slutet av juni som vi åkte till Jämtland och också. Det är så fint där. Mitt hår solblektes och blev typ oranget.


Juli
Åkte till Arvika. Såg The kooks och Kate Nash och Lasse Lindh och var så jävla glad. Sen åkte jag hem och så på Lars Winnerbäck med Emil Jensen och Miss li och Maia Hirasawa. Och sen flydde jag till Kristianstad och såg på Kristian Anttila med Olga. Det var väl det början av Juli och hela sommaren gick ut på, konserter. Jag tyckte om det väldigt mycket. Sen klippte jag side cut och blev snyggare och snyggare. Sen for jag till USA. Det var också rätt roligt. Fast jag längtade hem. I don't love new york. Köpte ny kamera också.


Augusti
Kom hem från USA. Jetlagade i typ tio år. Var uppe hela nätterna och lärde mig piano låtar och somnade runt åtta på morgonen. Fast sen åkte jag till popkollo. Det var roligt, fina människor. Fina dagar. Underbara människor visst. Men nu känns det som att min passion för popkollo tappats. Var det verkligen SÅ roligt?  Men joo roligt var det, och jag fick fina vänner. Särskilt Rebecca, hon är så himla fin.  Och så gick jag på de sista malmöfestivalsdagarna. Skolan började. Jag blev ledsen och lat och skyllde allt på att jag egentligen var glad.


September
Gjorde ingenting i skolan. Var seg och besviken. Satt på stortorget klockan elva på natten och gjorde armband med Hedvig tror jag. Jag var nog rätt glad men sur på mig själv för att jag lät mig vara det. Sen var det håkan. Håkan konserten var bäst. Vi köade hela dagen. Var med Hedvig och Olga och Vilma och Hanna och Elin och Sara och hehee.  Bra dag. Bästa dagen. Krossade mina revben och låg och vred mig i smärta dagen efter, det var en trång konsert. Köpte nya glasögon. Dom var fina.


Oktober
Vet inte. Firade Hedvigs födelsedag, det var en speciell kväll. Mitt hår blev fult, hade det uppsatt hela tiden. Jag åkte till Gamleby igen. Det var jättebra egentligen. Vi låg och sov och lyssnade på musik. Och pimpade rummet. Och drack te.. Och sen var det höstlov. Och jag gick på Kristian Anttila igen med Hedvig och Gabi. Det var också en fin dag i Helsingborg. Sen såg jag Those dancng days med Olga också. Smsade bort tiden.


November
Obama vann. Jag klippte mitt hår kort(are) och lugg fick jag också. Minns ingenting. Minns inte hur jag mådde. Antagligen som nu i december. Bra på helgerna minus söndagarna. Kände ingenting på veckodagarna. Bara är. Var ful också. Eller kände mig ful. Kände mig dålig. Eller mådde jag kanske bra? Äsch vafan, läs i bloggen istället, jag smsade i alla fall som en galning. Såhär såg jag ut med lugg. Men jag har det inte så längre. Jag är jätteful i raklugg.


December
Pluggade typ igen allt som jag skulle ha gjort och fixade mina mvg/fjäskade mig till dom. Tittade på julkalendern. Gick på Johnossi. Bokade bob dylan biljetter. Åkte skridskor. Fick ont i ryggen. Var på musikhjälpen. Slutade skolan. Firade jul. Fick allt jag ville ha. Är glad. Fast jag är bitter. Trött på alla. Mest är jag nog trött på alla för att jag är trött på mig själv. Mest är jag nog trött för att jag vill vara som alla andra. Jag är i alla fall glad. Jag är helt okej.


Det har varit ett bra år. Fast vid sommaren tycker jag att jag startade mitt nya år. Våren känns så jävla längesen. Ett år sedan känns längesen. Ingenting har egentligen hänt. Jag är nog samma men mina tankar är annorlunda och så är det väl. Tiden går men här står jag still. Önskar att jag kunde gå in med en lite bättre inställning till nästa år. Men orkaaaa. Jag är sur nu för jag minns inte hur jag mådde detta året. Jag minns ingenting.

dom tomma stegen

1. jag hatar nätter, fast okej jag älskar dom. älskar att sitta uppe och dricka te och glo in i skärmen. älskar att vara ledsen på natten för det är så fint.
2. idag var jag i malmö. det slutade med en tröja från monki och två lp-skivor från olga, tackckkckckck! och en vilma springandes till centralen utan skor.
3. idag var världens jobbigaste dag.
4. jag vill flytta till norrland. alla är så välsignat trevliga där.
5. my blogg was made to be emo, lev med det or die tryiiiingggG!

jaha

inatt somnade jag klockan två, och ställde klockan för att gå på någon slags mellandagrea med hedvig. mellandagsrean var mest trång. men trevlig. sen kom jag hem någon gång och såg på shrek i soffan och sen var jag på släktmiddag igen för nu börjar hela släkten fylla år också.
sen fotade jag mig själv.




jag är snygg!!!!!


juldagen

nu är menyn i bloggen fixad, allting känns mycket bättre.
ska jag som det bortskämda svin jag är räkna upp alla mina julklappar?!??! JAAA JAAAAAAaa
En dator, ska inköpas i januari
2100 kr totalt, varav 2000 jag fick av min morfar som är rik, tysk och generös och hundralappen av min käre farmor
En gul ukulele
En grå kånken
En väska som jos köpt på humana
Två böcker
Ett par skullcandy hörlurar hehe
Ett par duntofflor
jag är så sinnessjukt nöjd. det enda dåliga med julen var att pappa låg hemma och var sjuk och vi satt hemma hos släkten och det var inte riktigt samma sak. men idag har pappa blivit bra igen och han har öppnat julklapparna och spelat tp med mig och jos.
imorgon ska jag mellandagsshoppa med hedvig. på tisdag hade jag tänkt åka till halmstad om helga samtycker. alltså nyår i halmstad. med nyårsböner och middag antar jag och filmer skulle jag tro och alkoholfricider? och utan en mamma som kommer oroa sig som en galning och kasta sig över mig och förstöra något som skulle kunna vara roligt. jag tar hellre det säkra kortet och åker till älskade helga. så det så..


blondinbella (jag borde inte skriva sådana här texter för folk lyckas alltid bevisa att jag har fel sen men wh00tever)

måste bara säga att jag ändrat åsikt TOTALT angående blondinbella. för några månader sen tyckte jag ändå att hon var "okej". nej jag tycker att hon är en äcklig översittare en stor del av tiden men ändå, att hon har högsta betyg i skolan är sjukligt motiverad och vill bli advokat. jag menar, det skulle kunna ha varit värre. men nu, nu står jag inte ut med henne mer. kanske kan vara för att jag faktiskt börjat läsa hennes blogg. hon lyckas alltid avsluta med någon slags kommentar som bara provocerar ALLA för att hon antagligen tycker det är kul. det ska alltid vara något som hävdar att hon visst har mycket pengar. och sen hennes tv-program? jaa jag förstår väl att det är arrangerat och fejkat. så varför går hon med på det? visst, hon kan få använda sina pälsjackor och köpa kläder för 100000000000000000 varje vecka, så länge hon ändå håller den bild hon tydligt vill ha av sig själv, alltså att hon är motiverad och smart osv. men nej, hon måste förstås bre på detta med ett tv-program där hon pratar den mest obehagliga stockholmska jag någonsin hört och står och pratar om att hon MÅSTE ha städhjälp för det kan ju inte vara SÅÅ dyrt? eller att hennes bästa makeup tips är att betala något proffs för att göra det, men sen konstaterar att det kanske man inte alltid har tid till. TID???!?! 

ja visst fine om hennes blogg typ bara var till för stureplansmänniskor, men när hon nu vet att typ halva sverige läser hennes blogg så borde hon inse hur oerhört elakt det är att endast snacka om hur mycket pengar hon har. varför kan hon inte bara vara lite lite lite mer snäll? 
... och dessutom älskar jag karl-bertils julsaga. det är det absolut bästa programmet på jul och att kalla det kommunistskit är så himla idiotiskt att jag bara vill spy. om man inte kan se humorn i programmet så är man ju bara så genomtråkig som person. för jaa, hon skrev att det var kommunistskit och att hon själv skulle starta sitt julprogram som skulle heta "blondinbella speeding money". det skulle visserligen varit liite kul om hon skrivit det på ett helt annorlunda sätt i ett helt annat sammanhang, för då skulle det åtminstone låta som att bruden ägde liite självironi. men icke.

jul

idag är det jul
pappa är sjuk så han ska inte följa med till farmor och farfar
det känns tråkigt och dumt och jobbigt att pappa får vinterkräksjukan på lillejulafton. bäähäähähähhähää det blir ju ingen jul utan pappa eller mamma. julkalendern slutade bra i alla fall. nu är det ronja rövardotter på tv! 

jag

kl. 14.30 ska min hårfärgen sköljas ut och utväxten vara borta
kl. 15.00 kommer min cykel lastad hehehe
just nu stör jag mig på att min blogg meny ligger där nere
pappa håller på att spy också, imorgon är det julafton. kul om pappa är sjuk.
just det, idag avinstallerade jag the sims. det funkade ändå inte och jag har inte spelat på över ett år. kändes sorgligt ändå. fast datorn går tio gånger snabbare.


godmorgon

jag drömde att jag åkte på popkollo igen men det var hemskt och förfärligt för alla var skitelaka och jag bara satt och grät. sen kom rebecca vicky och evelina och typ va ledare också och hade skitkul medans jag typ satt och grät för allt var skittråkigt. jag är ju sjuk i huvudet. 

solongsolong

NU kissar jag på mig
nej men idag var bättre för det är så det ska vaa
pallar inte att jag blivit ett kontrollfreak och vill styra upp all min tid vilket slutar med att jag bara får ångest. 

natt




Kl ett igår. 
nU sKa JaG sMiNkA mIg

jag drömde att jag kunde sjunga men det kan jag inte


orkar inte

and i try since last night but nothing turns out right

vill inte ligga som apatiskt barn på kuddar på golvet och låta timmarna gå
min tunga luktar bränt
jag har alltid varit dålig på att spela x-box


jag är så pigg!!!!111!!!!!1!!!!1!!!!!1111!!!!/not

3 bad days should lead to 6 good days

balalalalalalaabaalanal

och undrar hur alla lyckades få ett liv 

i've never felt this way before

idag har jag tittat på twilight
oj det har jag kanske redan skrivit. hoppsan. ja det var nog allt. jag är hungrig.


jag blir aldrig nöjd

twilight var inte bra
dessutom brusade det genom hela filmen för jag hade laddat ner den och det var världens sämsta kvalitet. och så slutade den jättekonstigt. och den kändes lång. den var lång. den var två timmar. fast skådespelaren var ju snygg. jag satt hela tiden och tänkte på hur jag skulle lyckas bli tillsammans med honom. jag tror inte att jag var särskilt koncentrerad. nu när jag tänker så minns jag typ ingenting från filmen. kanske för att jag gick upp klockan halv ett idag. nu ska jag läsa frestelsernas berg. den är bra.

jag har längtat efter någon längta till

jag finns inte
nu ska jag se på twilight
på sommaren vill jag: åka till siesta, åka till emmaboda, att mamma tar mig till hultsfred (INTE SOM FÖRRA ÅRET utan att vi bor på vandrarhemmis utanför och att bara jag och random vän går tack) vara i stockholm länge. jag vet inte jag kommer inte göra något kul nästa sommar eftersom att jag aldrig kommer få gå på någon festival alls. jag kommer inte gå på någon konsert. jag kommer inte ha några vänner. man blir trött på mitt jävla gnäll.


JULLOVET KOMMER ÄNDÅ SUGA

jag har asbra betyg
jag har gått första terminen av åttan
när man längtar tar saker tid
jag äter sushi
nu är musikhjälpen slut, INTE OKEJ :(






jag är inte så fin när jag ser dum ut

look me in the eyes

jag åkte till malmö klockan 9.25. klockan 10 spelade världens finaste band billie the vision & the dancers och jag satt och tog hemska bilder med tina som åt cheeseburgare till frukost. och sen var vi med i tv. så nu kan jag officiellt säga att jag varit med i tv, musikhjälpen. och jag har skänkt 80 kr. come on, skänk pengar till flyktingarna!








hedvig leker blondinbella i sina freckkaaa skor. hedvig och vilma kom vid typ tre tiden. vi gick till myrorna. sen spelade timbuktu. jag är kär i honom.


7 timmars malmö i för små skor. det är inte bra. jag sitter här i mina idrottskor nu för det gör för ont under fötterna när jag går barfota.
nu vill jag också konstatera att min vanligaste felskrivning är dte. jag lyckas hela tiden skriva dte istället för det. och dte är så jävla fult.
OCH OM INTE MUSIKHJÄLPEN KOMMER TILL MALMÖ NÄSTA ÅR SÅ SKA JAG DÖÖ.


bra dag

måste bara säga att, JAG ÄLSKAR TIMBUKTU
han är så fin på tv:n nu

det är ett idogt jobb att driva ungdomen ut ur sin kropp

jag kommer aldrig att förstå någonting
livet bara blir

jag är så glad för imorgon ska jag inte till skolan för det är bara pysseldag istället ska jag till malmö med tina och titta på billie the vision kl 10 och sen ska jag köpa julklappar. och kl 16 är det timbuktu i musikhjälpen buren. 
och på fredag slutar skolan och sen peppar jag Bättre repning wöhö. 
ikväll är det piano. nu ska jag äta mer pepparkaksdeg. 



(OCH JAG VET ATT DET ÄR PATETISKT ATT BLOGGA UTAN ATT FÅ EN ENDASTE LITEN KOMMENTAR)

dagens miss

Kristian Anttila vandrar runt på malmös gator i eftermiddag och spelar. Det jag behöver just nu är lite fin Kristian Anttila bekräftelse. Men detta hade jag ingen aning om förrens Olga slänge ner ett dumt sms i min inkorg och nu är det försent för att hinna dra till malmö. Dessutom känns det dumt att kasta sig på en buss för hans lilla skull men. Jag får väl nöja mig med att titta på mina fina skor och lyssna på honom i mina egna högtalare.





Dagens idiot är officiellt kristian. Han har förstört min dag. Alltså har jag en ganska fin dag.

jordbävning

MMMMM FINT
imorse har jag varit lagom rädd eftersom att jag vaknade 20 över 6 av jordbävning. eller jordskalv då. allting skakade, jag trodde att jag drömde men sen insåg jag. fast ungefär vid samma stund slutade det. men ändå. buhuuuhhuuuu. 

oh for all that remains

HEHE idag har jag börjat gråta i skolan
men det löste sig
det suger att ha höga krav på sig själv

det är också dåligt att ha torra läppar
det är också dåligt att jag tycker synd om mig själv och därför ser mig själv som frigjord från allt som kallas skolarbete denna veckan även fast att jag borde göra matte. men jag orkar inte. mitt anfall idag i skolan bevisar det. 

Jag har blivit kär i musikhjälpen och tittar dygnet runt. Nyss var moto boy där. Det ser trevligt ut. Jag borde gå dit i veckan så att jag får vara med i tv. Det är mitt största mål i livet ju. Men jag har faktiskt aldrig varit med på tv. Och kitty är cool och eshan pratar fint. 


the animals were gone






så himla fin bok
"Jag är mer rädd för att jag kommer glömma bort känslorna jag har nu"
"Ungefär som du glömt bort hur det kändes att vara tre år"
"Att jag säkert kommer tänka; Jag var så ung, förstod inte riktigt allt. Det stör mig att jag vet att jag kommer ha fel."


Annars är allt bra. Helgen var fin och jag kan åka skridskor!! Fast jag har så jävla ont i ryggen. Det är helt sinnesjukt. Jag kan inte böja mig rakt fram. Det är fysiskt omöjligt. Jag liksom vrider mig på vänster sida för det är på höger jag har ont. Och mamma som är sjukgymnast tycker att det är jättekonstigt nu när hon gjort massa övningar med mig. Min rygg är alltså cp. Enda lösningen är tydligen att träna. Men yoga och böja ryggen övningar känns inte rätt. Men jaja det är ju pengaavdrag om jag inte tränar.
Det är sol idag också. Och en vecka kvar i skolan. Och mina läppar är helt sönderspruckna och illröda.

if you noticed me

HEHEHEHEHEHEHHEHEHEHHEHE
nu när jag duschat så känns allt bra igen och lussevakan igår var väl typ rätt misslyckad men bra ändå. 
Nu ska jag åka skridskor... och jag bloggar
jag kommer komma försent. 


fan vilken ful bild jag hittade på mammas dator nu, men jag saknar koftan 

i rushed this, we moved too fast







Jag behöver julstämning. Jag har köpt noll julklappar. Jag ska ändå bara köpa till mamma pappa jos olga och hedvig (om hedvig inte ska köpa till mig så är det okej, men jag har en födelsedagspresent att ta igen)
Idag är jag i alla fall väldigt lättad. Imorgon sätts betygen och jag har nästan inget kvar att göra i skolan. Gjort klart bilden och No:n och svenskan och allt är liksom klart och känns bra och mina betyg kommer bli skitbra. Så hela eftermiddagen i skolan låg jag på golvet i kapprummet med Matilda. Jag förtjänade det.

Imorgon är det lussevaka i Hannas källare utan ventilation.
och på dagen så ska mamma ge mig kläder. och jag ska shoppa loss på monki och myrorna och humana.
FÖR JAG ÄR LEDIG

OM

ps. igår gick jag och la mig klockan 21.30. somnade 22.00
idag är jag väldigt pigg... fast sur.
eller näää, men jag hatar mig själv och alla mina egenskaper
och att jag stressar mig igenom allt och
att gå i åttan förstör alla människor på planeten.

Energi kan varken förstöras eller nyskapas, den kan bara omvandlas mellan de olika energiformerna

jag orkar inte
jaaa idag gick jag till skolan helt osminkad. kände att jag skulle börja gråta. det gjorde jag inte. sen redovisade jag engelska och det gick helt okej. fast jag hade skrivit så himla idiotiskt dåligt. sen cyklade jag hem med stängda ögon. sen kom jag hem och la mig i sängen och försökte sova men det gick inte. så nu går jag runt och har druckit tre kopppar te, och pluggar musik. och äter pepparkakor. och är allmänt nervös. inför musikprov, inför no redovsining, inför svenska redovisning inför pianolektion (för jag har tappat bort noterna) och för bilden BILDEN som jag glömmer hela tiden.

och sen har vi bokat bob dylan. men eftersom att pappa är dum i huvudet så har vi typ världens sämsta platser. jag är så jävla ledsen pga allt. ingenting är bra. mm hej jag heter ebba och klagar fastän jag har bob dylan biljetter. men jag vill också sitta på typ fjärde raden. inte på nittonde raden på en jävla läktare på vänster sida.

nu ska jag gråta
hejdå

fuck


hihihiihihihihihihihihihihihihi jaaiiig hairifr bliiviviittiit käääeärrrr.
skaiviviv gjgjgjgiiijjjffta oss

lucy in the sky with diamonds


+idrottslektionen avklarad. åt helvete men jaja
-  tandläkare om 40 min. jag sitter och dricker tusen liter vatten och sköljer hela tiden för att typ skölja bort smuts. men nu ska jag borsta tänderna. då har det gått 40 min tills jag är där, då borde det inte vara så jättetydligt att jag borstat tänderna innan. ja jag tänker på sånt. fast det är nog meningen att man ska borsta innan? svara!! jag undrar verkligen det?
+ okej ebba okej detta är näst-sista veckan. och jesper rönndahl är med i julkalendern. jag älskar honom.

Jag HATAR mitt hår
puzzzz


shadows in the alley

I want to crawl back inside my bed of sin
I want to burn the sheets that smell like your skin
Instead I'll wash them just like kitchen rags with stains
Spinning away every piece that remains of you

idag har jag umgåtts med pappa, det tyckte han nog var jätteroligt
nu måste jag plugga tills jag dör
sen har jag sett klart på I am Sam och nästan gråtit
och imorgon ska jag hålla i en idrottslektion i skolan
min livslust ligger på -19999999299299183894141087417 grader just nu
men det löser sig


de säger att det är kul att va ung och fri

jag har en klump i magen
snart exploderar den
undra vad som händer då

"ebba, ska vi dra?"


jag som skulle vara så fri, vara den som skiter i

jag är ledsen


jöhnössi


vilmas bild från johnossi. http://fairtradee.blogg.se
1.  PAPPA BJUDER MIG PÅ BOB DYLAN I MARS OKEIII IM CRAZY!!!!!!11111!1!!!!!!1!!!!!!!
2. Jag har pluggat och snart avslutat min berättelse i engelskan.
3. Vi bakar lussekatter, och lyssnar på böööb.
4. Jag vill göra något ikväll så nu ska jag ta tag i mig själv. Eller så ska jag titta på I am Sam.

Detta önskar jag mig i jul:
1. 120 gb svart iPod
2. PENGAR (alldeles för underskattad present, definitivt det jag blir mest glad för)
3. En ukulele

Det var allt för jag vill verkligen ha pengar. Hoppas att min släkt fångar sitt vett och ger mig det istället för presentkort. Eller böcker. Har fortfarande kvar massa böcker från förra julen. Dåliga böcker alltså.

såhär bortskämd är jag

Okej nu ska vi snacka hemmasysslor. (jaja jag vet att ingen kommenterar min blogg men jag måste få ur mig detta)
Mamma och pappa har bestämt att jag måste städa mitt rum VARJE vecka för annars får jag avdrag på mitt barnbidrag. Alltså varje vecka. En gång i veckan ska jag dammsuga och dammtorka. För mig är detta typ världens största onödvändighet.

Mamma och pappas argument:
1. Ditt rum är såååå skitigt
2. Eftersom att du är hos mamma varannan vecka och pappa varannan så går det ju två veckor så rummet blir ju bara städat varannan vecka.
3. "Du gör ju inte så mycket annat hemma så då kan du väl åtminstone städa ditt rum en gång i veckan"

Mina argument
1. Jag borde slippa städa en vecka och städa varannan vecka. Alltså varannan gång jag är på ett ställe.
2. Det är inte lönt att dammsuga en gång i veckan om man står ut med lite damm. Jag har nu städat hos mamma båda gångerna jag var där. OCH DET VAR INTE ALLS SKITIGT. DET FANNS I PRINCIP INGET DAMM ALLS.
3. Städningen blir förstås alltid på söndagar, eftersom det är sista dagen i veckan och dagen innan jag flyttar. Och jag hatar söndagar. Det är alltid plugg och annat skit som tar upp hela dagen, och så ska jag packa väskan. OCH NU MÅSTE JAG STÄDA OCKSÅ. Jag dryper av ångest.
4. Det är världens sämsta argument att säga att "du gör ju inte så mycket annat hemma så då kan du ju´städa ditt rum" VAD MENAR DOM? om jag hade haft fler hemmasysslor så hade det inte varit lika viktigt att mitt rum var rent. Så nu hittar dom alltså bara på att jag borde städa mitt rum, men om jag hjälpt till med disk och tvätt och strykning mer så hade det inte spelat någon större roll om mitt rum var smutsigt. Det funkar ju inte, det visar ju att dom egentligen inte bryr sig om det är liiite skitigt utan bara vill ge mig lite diciplin men inte vågar erkänna att det är okej att städa sitt rum en gång i månaden.

Kolla såhär skulle det varit:
Vecka 1: Pappa vecka städning
Vecka 2: Mamma vecka städning
Vecka 3: Pappa vecka
Vecka 4: Mamma vecka
Vecka 5: Pappa vecka städning

Det går alltså tre veckor utan städning i ett rum, MEN TVÅ AV VECKORNA HAR JAG JU INTE ENS VARIT I RUMMET.


Eller är det jag som är äcklig och städar ovanligt sällan?
Om det är så, så seriöst, jag struntar totalt i det. Det är väl ändå det som känns bäst för mig som är bäst, inom en rimlig gräns då.

jahaja

Då var det fredag och helgen ska bli rätt tråkig tror jag
men jag tror att jag gillar det
för jag är så trött




(JAG GILLAR DET INTE ALLS)
puss

santa monica bay

Ikväll ska jag på johnossi
jag har lyssnat på typ två låtar
imorgon har jag so prov, no inlämning och idrott.
jag är så trött.

bad habbits

Ligger i soffan med mammas mac. 
Allt suger
Ska cykla till pianot idag och det snöar som fan
Håller på att kissa på mig. Och stressas ihjäl. 

took you a little farther away from me

visst är det dåligt att jag sitter här klockan halv elva och skiver blogg när anledningen till att jag inte lägger mig och sover nu är att jag ska plugga. bad habbits. nu kankse halv elva verkar tidigt men jag behlver tio timmar, minst. vilket jag aldrig får förutom på helgen. och sen är sängen inte bäddad heller. och det känns bra att vara uppe istället för att sova. det känns också bra att titta på den fina julkalendern i år. perfekt att titta på när man äter mellanmål.

inatt ska jag drömma om siesta och hultsfred och arvika och someday.

twisting the truth


tonight i have to leave it

Jag har yogat mig med Hedvig och jag lyssnar på p3 live med shout out louds och drömmer om sommaren. Om jag fick önska en enda sak nu så skulle det vara att få lov. Två veckor kvar. Som jag förhoppningsvis kommer levande ur. Nu spelar dom Hard rain. Shout out louds är real love.

love suxx

realismen

Måndagar
Sömnsvårigheter
Tyskaredovisningar
Huvudvärk
För mycket kakor
405


December is bringing me down


RSS 2.0