hjärup

nu har jag ätit pannkakor två gånger denna helgen
igår var jag anarkist i hjärup!!


osvosv



typ helg

H E R R E G U D

nej nu får det vara nog. jag måste till peace & love. jag klarar inte detta mer. the kooks? skämtar du. jag måste. JAG MÅSTE. äpinhdgshyjweasigöhiegfihosgeigtigihgihgsiohgigsa. jag gör allt. lägger alla mina pengar. ALLT FATTAR NI

ps. hoppas mamma läser

**fuck the system**

fint att det bara finns en ork att bry sig om mig om man får pengar för det!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


i won't let you in no











hemsk bild

..... för övrigt är jag förkyld och förövrigt var dom så jävla bra. och förövrigt fotade jag med pappas kamera.

tog inte bort läppstiftet



chokladen smakar bajs

ska på billie the vision and the dancers ikväll.
nu ska jag tvätta bort mitt röda läppstift och dricka vatten. tror jag.

nu kan ni få ett långt inlägg

.. i form av en lång lista på saker jag alltid kommer hata
1. när mamma pratar med sig själv
2. när pappa frågar "vad ska du göra idag då på?" på helgerna
3. när josefine säger åt mig att ställa in i diskmaskinen
4. när jag tar sönder saker
5. när jag glömmer bort vad jag ska säga fastän det är JÄTTEVIKTIGT
6. när jag skrivit något på min hud med bläck och inte får bort det
7. att blondinbella lunchar för 91 000 kr om året
8. ätstörningar
9. 14åringar i allmänhet
10. när ipodbatteriet tar slut och jag nyss kommit på exakt vilken låt jag behöver lyssna på


++++++++ there is more to come to this list you know


happi hest

idag är jag jätteglad för solen skiner typ och imorgon är det billie the vision and the dancers och jag ska inte redovisa svenskan förrens NÄSTA fredag. då har jag bara so inlämning och litet tyska förhör imorgon, bokprov typ på anne frank på torsdag och no inlämning på fredag. jaja.


okej

åhåå ändå bra dag. jag gick upp till skolan och var allmänt sad som vanligt. gjorde allmänt inte så mycket som vanligt. sen cyklade jag hem snabbt som fän och städade och packade väskan till pappa. stack till stan och träffade vilma, jag letade efter en jeanskjol och hon var typ desperat efter en pälskrage. och sen gjorde hon konstiga ljud. och sen gick hon till ung vänster JAAAAAAA UNGVÄNSTER PLUS PÄLS. jag cyklade till biblioteket och plockade ner hello saferide affisch från gatan. sen kom hedvig. vi har nu träffats tio dagar i rad. så jävla bäst!

här är jag mycket seriös. och ja jag köpte en till randig tröja idag

här är jag då i mitt hårband. jag är väldigt konfunderad över HUR HEMSK JAG SER UT?  okej en trend som verkligen inte funkar på mitt äckliga huvud. jag är inte tillräckligt indie.

så nu ska jag lyssna på håkan

för du måste va sjuk SJUk SJIU, SJUk.
JAG GILLAR ATT VARA HEMMA SÅ HIMLA MYCKET PÅ NÅGOT VIS OCH VILL HA VÅR OCH NÅGOT MEEEER.


frankrikelåten


det är väldigt mycket söndag idag. jag har ont i hela kroppen och i huvudet. pallar inte plugga. jag laddar ner the boy in the striped pyjamas och harry potter och fenixorden. vi bara dör ju så jävla mycket hela tiden. ska nog byta till nokia 3310 nu så att jag kan läsa mina sms, min mobil skärm gick sönder i frankrike. och mina glasögon. jag vill slå något.

home sweet home i've been away for too long










snygg



lund från luften hedvig tog denna UNDERBARA bild


jaa okej det blev fula bilder men jag pallade inte fota heller. så jävla skönt att vara hemma. minus att skåne är helt täckt i snö. det snöar. jag vill ha vår nu faktiskt. har fått min vinterdos av frankrike. det var trevligt i alla fall. jag var ful. men det var KUL.

JAG ÄR I FRANKRIKE

jaa det händer, jag bloggar!!!! 
vi sitter på en fin bar här i alperna. med mammas mac. och jag vet att ni har saknat mig. och saknar mig men jag kommer hem på lördag. och det ska bli rätt skönt för jag har så jeevla ont i fötterna och benen och till och med armarna. det viktigaste som hänt under denna resan var nog att jag och hedvig såg den snyggaste killen jag någonsin sett i hela mitt liv i en mataffär. alltså ni förstår inte, han var så jävla snygg. så jävla jävla jävla snygg. och han tittade på oss. vilket var jävligt random där vi stod i skidbyxor och skidjackor. och osminkade. och ganska fula (väldigt) MEN NU SKA JAG FÅ BDB ATT FUNGERA: 
ao long suckersss.. 

hejdå

jag känner mig inte riktigt organiserad men jag ska gå upp 6.45 imorgon för att hinna tänka igenom. jag får största reseångesten innan jag åker. alltid. fast när jag väl är påväg brukar jag inse att det ändå är kört om jag glömt något, så då spelar det inte heller någon roll.
MEN HEJDÅ. vet inte hur mycket blogg det blir. WIHIIIIII vi åker snart jag har lov fan vårterminen går jävligt snabbt.

your love is impossible

idag är det fredag den 13:e. idag lämnade matilda sin väska i trappuppgången. vilket visserligen var lite dumt men i alla fall! när vi kom tillbaka efter en kvart så hittade tina den på en toalett, någon hade typ hoppat på den/slagit upp den så det var hål (det var en sån där portfölj, liksom hård) och tagit alla pengar ett bankkort och hennes mobil. fan vad folk är elaka. OUUUU. jag ger mitt liv på att det var en pubertal sjua utan IQ. vill döda.

annars är det sol över snöiga lund och det är fint. nu ska jag börja packa, städa och ladda ner musik. åker imorgon bitti. men det kommer vara internet i typ lobbyn på hotellet SCORE. men kommer blogga ikväll också ju ju.

har lite att fixa

MEN ALLT GÅR NÄR MAN ÄR SNYGG


bara så ni vet

jag är så jävla trött. imorgon har vi massa skit i skolan. som jag inte orkar tänka på. sen ska jag packa. och städa mitt rum. och jag vet inte men denna dagen har varit kass. en bra sak är att det är ljust länge. typ till kvart över fem, halv sex. fint.

titta på de fyra prickarna i mitten utan att blinka i typ 20 sekunder sen böj huvudet bakåt and you will meet someone special. nu när jag ändå skrev om religion och sådär i förra inlägget.

godnatt!

vadå kristet?

jag är så trött på att folk tjatar om att sverige är ett kristet land. VADÅÅ?
ja vi kanske är ett kristet land, till traditionerna och vårt ursprung är från kristendomen. men liksom, i sverige så är det ju typ flest icke-troende i världen. ändå känner alla någon slags stolthet jämtemot svenska kyrkan. jag fattar inte. som när man diskuterar rasism, då ska folk alltid sitta och försvara svenska kyrkan. ingen verkar komma på något att känna stolthet för i sverige, men när man säger att det inte finns så jättemycket att vara stolt över så blir alla jävlgt arga. det känns som att vi vill försvara sverige men inte riktigt vet vad vi ska försvara.
men jag är stolt över sverige. eller jag skulle inte säga stolt. nej inte stolt men jag känner mig hemma här. detta är här jag känner människor det är här jag kan kulturen det är här jag är hemma. jag är stolt över typ mitt liv här? jag är stolt över hur svenskar är inåtvända men ofta rätt trevliga. jag är stolt över hur jävla mycket bra svensk musik det finns. stolthet nu handlar bara om att försvara en religion som mer än hälften av oss inte tror på. men jaa jag är stolt över lilla puttenutt sverige och alla naiva små svenskar och allt det gulliga och alla skogar och liksom klapp klapp.  så känner jag.

egentligen handlar detta bara om att jag läste om en kristdemokrat i riksdagen som tyckte att fredrik reinfeldtiizzz skulle säga gud välsigne sverige efter sina tal. precis som i usa. för sverige är ett kristet land sa hon. jajaaja SÅ GÖR VI. dessutom har ju fredrik gått ur svenska kyrkan läste jag. det skulle ju verkligen inte kännas falskt om han sa så. ÅHHH ofta.

girl from the north country












bra dag.
- att halva min skola var på stan och att dom inte hade dom där planscherna eller tablettaskarna på lagerhaus.

and i'll never forget



vilmas bilder. http://fairtradee.blogg.se 
det har blivit snöstorm i lund. mitt smink låg rinnande över mitt ansikte när jag mötte vilma. vi gick i alla fall till en typ vietnamesisk sak och åt. FÖR VI ÄLSKAR JORDNÖTSSÅS. och det var bra. fint att äta så på vardag. sen gick vi genom snööön. och när jag kom hem så var mitt hår sådär som på bilden och jag var svart ända ner till munnen. tiptop. jag pluggade i alla fall tyska i sådär tio minuter MAX. sen tittade jag på american beauty med min syster och moder. den var jävligt konstig. men bra. fast egentligen hatar jag såna där filmer som ska göra en insatt, som ska vara speciella. som ska vara realistiska och verkliga och alltså helt jävla sjuka. jag hatar det bara för att det är så wannabe alternativt. och för att jag egentligen gillar det. men jag hatar när filmer försöker få mig att tänka om angående massa deep shit, och sen lyckas. hatar att bli påverkad.

mm herregud nu är jag så jävla trött. har lagt in harry potter på min ipod, nu ska jag so-o-o-o-va.


but only if you're a little bit a little bit little bit in la la la love with me



jag är så jävla lycklig. bestämde mig för att köpa en ny ipod. jag köpte en 120 gb silvrig och sen den sekunden har mit liv endast strålat. man kan köpa sig lycka. jag laddade ner ett program som gör att jag kan ladda ner ALLA videos från youtube. så nu har jag när håkan säger fin tröja på min ipod. åh jag äÄÄäär så lycklig.

har jag nämnt??!?

är ni också såna människor som tappar bort ALLT? antagligen inte. just nu är min ipod och min mascara på flykt. kan förklara hur jävla ledsen jag känner mig. min ipod betyder allt. min mascara betyder inte särskilt mycket MEN VAFAN ÄR DOM JAG HÅLLER PÅ ATT SLÅ SÖNDER NÅGOT VAFANVAFANVAFAN. jag har ingen koll på någonting någonting någonting och jag är så jävla trött på mig själv, mitt huvud och mina saker. så. döööööö..


ändå mitt hjärta ditt förblir

idag pluggade jag ingenting sen var jag hos skolsjuksköterskan. jag blev en väldigt positiv och glad person. alltså gud vad jag bredde på. mitt liv lät H E L T underbart. det är det kanske också. vet inte vad jag ska göööörööööra.


and the nights when the livingroom was on the lawn



jag ville känna mig lite bloggig också.

det är alltid fint väder på söndagar








igår var en fin dag. ja jag åkte till malmö. där jag vandrade min fina väg över gustav adolfs torg till triangeln så går ingen mindre än emil jensen och edda magnasson förbi. OCH HAN TITTAR PÅ MIG. jag lovar jag mötte hans blick jag som den lilla kärleksfulla flicka jag är brister ut i skratt och han tittar och ler. i alla fall... träffade rebecca och vi gick i lite random stores. köpte ett par svarta tights och den randiga tröjan på bilden, (den var från weekday och kostade egentligen 400 men 75 procents rea är najs) sen åkte vi tåg till rebecca och lagade mat och såg på MELODIFESTIVALEN. såg typ aldrig det förra året. men det var ju ett dansband med igår. to diieieieie for alltsåå.

i alla fall jag saknar november rätt hårt. jag vill göra något igen. januari/februari har varit alldeles för dött. men om en vecka är jag i frankrike. och går runt med jägermeister mössa. ska kanske plugga nu. i alla fall tyska modala hjälpverb. jag vet inte vad det är på svenska ens.

i float like a cannonball.



vaa varför står det en vattenkokare framme?!=01





igår förstörde jag min bdb med dessa bilderna. jag gillar det. jag och hedvig kan vara så jävla töntiga att det är klockrent. innan vi flyttar från lund ska vi gå på ett familjegympa pass på gerdahallen och dra runt varandra på träningsmattor. idag gick vi upp klockan nio och tränade. fan vad vi är brau.




nu ska jag till malmö och sen ska jag sova i helsingborg hos min popkollo vän rebecca.
aj aj jag har lite ont i magen för min bdb. hahahaha herregud.

tjäJjKvÄlL_94



hejhejhej här sitter jag, hedvig, och skriver i min kära bästis bloogggiz.

vi har en passionerad kväll med "whisky", ananas, ost&vin.
jap så cooola är vi. choklad också! det ni
ni ...
vill...
vara.... HÄR! MUAHAH!!
juzt nu tar vi en bloggpaus *fnizz*, sen ska vi nog måla tånaglar och ha lite mer deep_TaLk
HAHAHA
HAHAHAH
HAJAHAHA
läste ni den artikeln i sydsvenskan idag? så jävla kul att det var med på första sidan också. HAhAHAHa ni måste läsa!

bilder får ni nog imorgon från vår lilla girlz_NIgHt
/Hedvig, ebbas bästis som hon älskar mezt i hela popisvärlden på rosa moln puz

no sleeping at night




idag är det fredag. jag redovisade engelska och sprang i stadsparken. nu är jag hemma och städar, lyssnar på AvRiL lAvIgNe. fan vad lågt. ikväll ska hedvig komma hit vi ska färga hennes hår och dricka saft(?) och imorgon klockan tio ska vi typ träna!! fett brao. idag klippte felicia mitt hår i skolan också så jag ska nog börja ha det utsläppt igen. friday i'm in love.

ibland så lyssnar jag på sådan musik jag lyssnade på i femman/sexan för jag gillar det ju ändå det gör jag ju faktiskt


5 månader men det känns som igår
I'll give this one more try,
I'll give it all my best, and, I'll ask
What could you be doing that is so much fun?
Without me by your side,
Without me by your side.

why won't you ever know that i'm in love with you

vi fick mvg på so:n. vi ägde dom så hårt. dom tyckte fan att usa:s skolor var bra. hahaha.
annars så kan jag inte andas eller tänka eller någonting. fläktarna på skolan har gått sönder. jag har jävligt ont i huvudet. och i magen. och överallt förutom kanske i öronen.

i'm still in love with you


edit!

måste bara säga att nej, deras argument är inte alls bra. sådana skit argument. vi kommer kicka deras arslen. WOHO!

denna eftermiddag har jag

ätit en skål yoghurt och två knäckebrödsmackor. tittat på edward scissorhands. den var bra, vissa saker var lite annorlunda (som att alla typ var helt horny på honom, fast han hade stora SAXAR som händer och ärr i ansiktet. liksom, va?) men den var jättebra. druckit te. skrivit en sida analys om candide, fastän jag bara läst 38 sidor, egentligen verkar boken bra men jag orkar inte läsa. lyssnat på death cab. varit.jävligt.trött. 
men jag var ju på musik direkt igår sen var jag emo på natten så. ja. 
OCH DIRTY SALLY GICK JU INTE VIDARE. 
.. fast det gjorde ett tjejband och en solotjej och mitt popkollo jämnställdhet-i-musik-branschen-hjärta bankar hårt. 

nu ska jag läsa ett partiprogram för "borgarpartiet" som jag och matilda och tina ska debattera emot på torsdag i skolan. jag vill dö. mest för att dom har bra argument. och vi har dåliga argument. och deras partiprogram innehåller ord såsom konstitutionell, postapokalyptisk, dekadent-(jag vet vad det betyder men vaaa varför har dom med det jävla ordet) NEJ JAG MÅSTE ÅTERGE DETTA TILL ER DET ÄR SÅ JÄVLA ROLIGT. TÄNK NU ATT DETTA ÄR ETT PARTIPROGRAM:

"Innan du börjar tänka tanken att borgarpartiet bara är en Deus Ex Machina för en dålig postapokalyptisk novell om en mörk framtid i Midnattsolens Rike så kan jag försäkra dig om att så inte är fallet. Det vi vill ha fram är inte en dekadent anarki som framtida generationer kommer tro var inspelningsplatsen till Mad Max. Nej, vi har en långt mer storslagen bild av hur Sverige ska se ut i framtiden, om än synnerligen simpelt framställd i den här synnerligen simpla beskrivningen. "

ALLTSÅ!?!?!?!??!?!?!?! VAAAAAAAA?!?!? när jag läser det så händer det att jag småfnissar, pga att det är SKITROLIGT. men nej. jag ska möta dessa människorna i en debatt. I EN DEBATT? kommer dom sitta och citera massa konstiga berättelser som jag inte känner till? kommer dom ha på sig typ kolsvarta kappor och väsa fram sina åsikter som harry potter väser fram sitt ormspråk? 
snälla. jag.. är... SÅHÄR....rädd. 

nu får ni vara snälla att kommentera med tanke på hur mycket jobb jag lagt ner på detta inlägg. please please. 
love yaa.
 


everybody will laugh

tänkte att februari då jävlar. men nej. jag vill aldrig mer socialisera mig med människor. vill aldrig mer göra något. längtar inte till sommaren, längtar tills jag fyller 25. ibland känner jag BARA hat. ofta.


you should know by now, i won't listen to you

här sitter jag och lyssnar på avril lavigne. jag blir så nostalgisk. sen skickar tina en video med death cab. först då kan jag inse hur dålig hennes musik är. JAG SAKNAR ÅRSKURS FEM!

antar att you folks are too indie för att få en video med avril så här kommer death cab saken.

ps. angående mig så har vi världens sämsta uppgift i so. som förstör mitt liv. och så är jag jävligt trött som vanligt. vaknar en gång i timmen på natten. jobbig soppa. vill ha fel saker och. kan. inte. ta. mig. framåt. i. livet. och känner mig frustrerad that's why jag missbrukar punkter. hej.då.

how i wish you could see the potential, of you and me.


känns rätt typiskt att det kommer snö den första februari. känns bra. igår kväll var jag hemma hos tina och tittade på tre filmer, åt kladdkaka. det var trivsamt. jag har dammsugit mitt rum, skrivit några meningar på min svenska, läst några sidor i anne frank. ätit väldigt mycket marabou frukt och mandel. druckit för lite te. nu ska jag koka te och fortsätta lyssna på narrow stairs. imorgon är det musik direkt jag har väldigt höga förväntningar HAhahHAHhaHhaHAHAhahHA.

jag kanske fuckar upp allt nu, det gör jag ju nästan jämt


förlåt jos vet att det är din låt.

RSS 2.0