Give a little love


ebba är gul och lekfull på morgonen f0 sh0. jag hatar den här bilden men man måste ju bjuda på sig själv. BANAN TJEJ.

Eh igår kväll var jag med Hedvig, min kära vän och vi var jättebusiga men vi vandrade i alla fall genom vår gamla låg och mellanstadie skola och allt var så sjukt litet. Hela skolgården, fotbollsplanen, stigarna. Allting var typ som i minimi format. Ja jag var liten då så allt kändes mycket större. Men var det verkligen SÅ litet. Herregud.
I alla fall, efter detta åkte hon och jag och köpte marabou och åt på hennes skola fast sen har ju nöden ingen lag och Hedvig var kissnödig så vi åkte hem till henne och såg på Ture Sventon (oehört seg film, men det måste finnas en NATURLIG förklaring till det *interrrrrn skämt*) och åt popcorn och chokladet. Sen cykla jag hem genom mörka och kalla Lund.

Idag har jag sprungit 3 km och varit hemma hos farmor och farfar. Båda sakerna var rätt onödiga.

Imorgon är det skola då ska jag göra lite viktiga beslut.
Kommit på att jag hatar skolan. Att jag hatar hela atmosfären. Allt som har med den att göra. Men jag står ut där.


Jaja, ta vara på söndagen! Lyssna på Noah and the whale och ät choklad. Angående Noah and the whale, så kom jag på idag hur bra dom egentligen är. Och att jag bara inte orkat lyssna på dom. Dom är jättefina och färglada och engelska och I WANT THEM.

you're all i want

Okej okej livet är tragiskt och all kärlek tar slut skulle jag kunna skriva men det vet ju alla redan och jag vet det och jag har sett det tusen gånger känns det som.

Höst 2007











Jag älskar hösten. Jag tror jag ska gifta mig med den. Idag är det sol och tråkigt och ta vara på sommaren. Jag vill ha regn och inne och lyssna på musik och sjunga och spela gitarr och vara glad på ritkigt. Hellre än att sitta och fejka att man blir helt överlycklig på grund av soooolen. Die sun die.

För att ta vara på solen idag har jag i alla fall köpt gitarrsträngar och barreklämma. Och ätit på restaurang. Jag hade nog hellre tagit falafel förlååååååt. Men åt indiskt och det var visst gott visst visst.

Nu har jag huset för mig själv i en timme så jag ska göra någonting roligt.

puz och kram ses på stan.

fredagspeppade f0 sh0e

Idag är det fredag och jag har varit på typ naturvetenskapsdag som började med att jag var helt dygnsur i baken. Den slutade med att jag ville mörda några människor från en annan skola. Ungefär så mycket måste man få veta för att förstå att det var måttligt kul. Fast det var okej. OCH JAG HITTADE DIT.

Sen så ängnade jag mig åt DETTA:






Skilsmässobarn har väskor och kläder på golvet det är liksom alldeles logiskt så SLUUUUUTA tjata på att jag ska städa mor och far. Bara langa hit barnbidraget. Hahahhha, nej jag ska bättra mig jag ska jag ska.


oseriösa bilder in maaaaaaaah heaaaaart.



Har du tändstickor så det räcker? Jag vill bränna ner lund och dansa till kom igen lena på askan som blev över. Och så ska jag skrika att jag hatar alla och stampa sådär hårrrrrrrrrt på högen och liksom ta i med alla r jag har. Nej då jag vill dricka te och vara gullig och inte vara med och inte le för det är tråkigt.

På senare dagar har jag insett massa saker som är kvinnodiskriminerade och äckliga och att jag borde sitta och vara mer feministisk än jag är. Det är jätteroligt!


10 saker jag har ångest över:
1. Att jag vill ha mycket kommentarer på bdb. Och om min bild inte får en enda kommentar så funderar jag på vad fan det var fel på den och blabla och tar bort bilden och dör lite.
2. Det är sol jag är vid datorn och skriver min blogg som ingen läser.
3. Ingrid Michaelson kommer till lund och jag har (inte) biljetter. Jag försöker blunda för detta faktum men det är alldeles sant och det är slutsålt. Hon är förband till Jason Mraz så ni behöver inte vara oroliga för att ni missat någon jättekänd kvinna när ni inte känner till Ingrid. Hon är inte känd. Det är bara det att jag ääääääääälskar henne.
4. Jag borde köpa gitarrsträngar.
5. Jag borde träna
6. Jag borde anmäla mig till pianokurser
7. Jag borde göra något. Det är fredag. Jag vill inte göra något. Jag vill ligga i soffan och dö men jag vill inte ha sympatiska blickar om ohh ska du verkligen inte göra något på en fredag. HUR SKA DU STÅÅÅÅÅ UT EN KVÄLL ENSAM? är det ens möjligt?
8. Jag har börjat säga lol. Laughing out loud. (om du är över 40 och av misstag hittat hit, eller misstag! ren lycka i så fall. 40 + are är ju det finaste som finns. eller ja)
9. Alla gånger då någon pratar i telefon och man tror att dom pratar med en själv, så man sitter och svarar och inser sedan att man gjort bort sig totalt. Det är seriöst jättepinsamt. Jag gav typ ett löfte till mig själv att jag alltid skulle kolla en extra gång om någon pratar med mig eller någon annan för något år sedan. Det har inte gått så bra tror jag.
10. Att jag ens skrev den här listan. Ueeeh, nu måste jag typ tröstäta.

Fånga dagen och ha en rolig fredag och drick för helvete annars blir det aldrig roligt.... (lol)


i dream about sunny sundays





Söndag var minsann en fin dag på balkongen med fint väder och vackra moln och grönt gräs.
Nu är det grått och regn och visserligen rätt så fint och teeigt och imorgon är det fredag.
Och min helg är helt oplanerad och tom and i like it.


bilden på mig själv där finns egentligen inte.

jag ska uppdatera UPPDATERAAAAAA

Nu är jag nog påväg att bli avstängd på riktigt men jag orkar inte jobba i skolan. Alltså jag har ändå jobbat en timme då jag lyckades att göra nästan ingenting men ändå litegrann. Jag skriver om svenska poeter och egna dikter och massa djupt och alternativt och häftigt.



LOL typ.

Okej den här bloggen är min riktiga satsning i livet. Så jäääääffffffffffla känd den ska bli alltså. Ni skulle bara veta. Ni skulle bara veeeeeeeeeeeeeeeeeeta. Det är bäst att ni börjar läsa den nu genast på en gång för att kunna säga att jag var fan tidig med Ebbas blogg. Jävligt tidig. Jag känner ju typ henne.


Idag har jag en jättekort klänning på mig och vita strumpbyxor vilket leder till att man ser tjock ut. Vita strumpbyxor alltså.Jag känner mig jättenaken och skulle inte tacka nej till ett par jeans nu. Ja tack! en varm kofta att trä på det isande livet. En varm hand. Eh, svenskan gör mig alldeles för poetisk. Här sitter jag och citerar Sonja Åkesson. Det kan man också göra genom att skriva såhär:


NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEIJJJJJJJJ
ÅH åhåhååhåhåh
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEIj
AAFPJPJPJFPFJFPAJFAPFPAFAPJFFJPPA
åh åh åh


Eftersom att en av hennes publicerade dikter går så. Oehört poetiskt. När man läser det högt låter det som en orgasm om man byter ut alla nej mot JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAIIIIIIIJAAAAAAAAAAAA.

fuuuck

Jag har fan ägnat tuuusen timmar åt den här jävla bloggdesignen och det ser HEMSKT UT. Men nu orkar jag ju inte ändra det.



Gud, ge dom timmarna tillbaka nu nu nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! n§lelqendnslfnlsfn


Ikväll ska jag äta soppa och kolla upp pianolektioner och sörja att en gitarrsträng gick av förra veckan. Imorgon är det torsdag vilket betyder att jag då kan säga imorgon är det fredag. Coool haa?

det är fint att slippa vara motiverad

Hej!
Egentligen är det ju rätt så bra i skolan. Vår egen underbara hemsida där allt mitt skolarbete ligger kan för tillfället inte visas så här sitter jag och skriver i min underbara blogg. Det roligaste är att jag skriver som om den vore typ stor och läst av alla då jag har typ tre besökare. Ska ta tag i detta snart.

Visst är det fint att blondinbella och kisssie och kenza kan ha ett helt inlägg sådär kort och ändå få typ 20 kommentarer. Så nu måste jag skriva saker som intresserar. Alternativt sätta in underbara bilder på mig själv med dagens outfit. Eller något annat tråkigt. Gå in på http://myspace.com/popkollomalmo åtminstone tror jag att det är så det heter. Annars kan ni alltid söka på popkollo malmö i musik rutan. WOHO. Jag saknar popkollo. Jag saknar att sitta i möllestugan och repa. Jag saknar att spela gitarr jag saknar att ha det så roligt och jag saknar musik runt om mig hela tiden, folk som sjunger, spelar. Och jag saknar att ha vilopaus och bloggpaus och titta på film och jag saknar ledarna och jag saknar människorna. Jag vet var jag ska befinna mig den 20 september i alla fall. På Lisa Bouviers konsert som jag tragiskt missade på malmöfestivalen. Eller ja, jag sprang längs med kanalen för det var på en båt. Ändå en upplevelse att minnas.


Insåg nyss hur osmart det är att lägga ut på internet att jag sitter och bloggar på skoltid. Hoppas jag inte bli avstängd och förflyttad till något läger för hopplösa fall. Jag kommer ändå gå ut med typ 300 poäng så dom vill nog inte sparka ut mig skulle jag tro.



JO FAKTSIKT!



tyskan eller svenskan väntar, vem vet?
puuuuuuz

I'm so flow

Idag genomled jag svåra plågor.

Skolan: JA! liksom kan det bli värre? Mjo kanske men det var jobbigt och det var skolfoto och det var hårhat och det var ben hat och det var att hata hela sin kropp. Och det var att sitta kvar ända till 15.15 (jo jag vet men jag har redan vant mig vid att sluta klockan 14 och det är viktigt för min personliga avslappning efter skolan, men en dag i veckan slutar man tydligen 15.15 jaja visst SOM OM JAG BRYR MIG)
Dans: Ja jag gick med på att dansa street med min kära vän Tina eftersom att jag behöver motion för jag har inte tränat sen gud vet när (förutom random tillfällen då jag spelat tennis med min far, oehört sårbara tillfällen JAG VILL DÖ DÅ!) och det var väl helt okej. Alltså nej det var det inte, först buss in till malmö och sen buss runt i malmö sen väl där så var det alldeles för svår dans jag hoppade runt som en galen clown. Ändå är jag imponerad av mina slående street moves. Dessutom kände jag mig sjukt hiphop på vägen dit med adidasjacka mjukisbyxor och palestinasjal. Min annars popiga stil verkade plötsligt så, hip hopig?!
Hemresan: Ja, jag missade min buss hem till lund. Så jag tog en annan buss som går till andra sidan av lund. Och självklart inser jag att om jag hade åkt till en annan busstation så hade jag hunnit med den bussen som stannar typ precis utanför mitt hus. Min egen bus knappade in på den andra så jag satt där 20 meter bakom den buss jag skulle tatt och tänker ut vad som skulle hända om jag plötsligt skrek stanna bussen och bankade på fönstrerna och skrek att jag måste på den andra. Jag fick dessutom promenera i en kvart för att komma hem. Det var bra väder men jag var hungrig vilket jag alltid är men ändå.


Och nu är jag här nyduschad och trött och lyssnar på myspace och ja det är väl helt okej ändå. Ska lägga mig om en kvart för att lyckas med att vara pigg imorgon. Jag äääääääääälskar att sova. Det är inte alls mesigt att gå och lägga sig tidigt, man blir ju mycket coolare nästa dag!!!!!!!!! (jag är riktigt vis ibland, mamma och pappa måste vara stolta)
 

ta det lugnt med pastan och rök inte för mycket, fina flickor röker ju INTE!!!!!!
puuuuz
heeeeeeeeeeeeej då!


Hej här är jag

Jag heter Ebba och detta är min tredje blogg. Här är sju sanningar om mig för att typ ta tag i alla gånger då jag blivit utmanad på bilddagboken med att skriva sju undrerbara sanningar om mig själv. Se upp för att jag ljuger.

1. Jag har förhårdnader under tårna som svar på ett gravt överanvändande av skitkassa kinaskor som i princip är samma sak som att gå runt barfota. Ont gör det och äckligt är det också.
2. Ibland ser jag mig själv i tvrutan när jag zappar kanal och inser att när jag ligger där, utspridd över hela soffan och ringar under ögon som sträcker sig över hela kinderna av trötthet så känns det som att jag kan se min framtid. Typ äcklig gammal kvinna med ölmage och nerrökt hem och skafferiet fyllt med sourcream&onion chips. Det är sådana tankar man inte delar med sig av.
3. Jag brukar bestämma mig för att nu ska jag aldrig mer vara feg och tråkig och alltid alltid säga vad jag tycker och göra det jag tänker på och inte bara sitta och glo lalalalala. Men det gör man inte.
4. Jag tror att jag vill jobba med musik. Men jag kan inte sjunga. Det blev visst två sanningar i en punkt. Ibland känner jag mig jättedjup och tror att jag har blivit straffad av någon slags gud som jag inte tror på. Alltså usch seriöst, OM jag bara kunde sjunga.
5. Imorgon ska jag ta skolfoto.
6. Jag är halvtysk. Men jag kan inte tyska eller något liknande och egentligen känner jag mig helsvensk förutom någon gång då mamma kommer med en lömsk blick när jag och min syster sagt något opassande om tyskar.
7. Kristian Anttila är bäst i världen och han kommer till Malmö den 30:e oktober. SKÅÅÅL!



detta är jag


en mildare bild på mig

DET VAR I ALLA FALL SJU PUNKTER OCH DESSUTOM HAR MIN DATOR ALLVARLIGA PSYKISKA PROBLEM. Kan ha något att göra med att han är klämd mellan de två högtalarna, de har ganska olika åsikter och skärmen har svåra problem med att välja sida. Jag lider med den. Egentligen inte. Jag hatar den här datorn.


NU SKA ALLA FÅ VETA OM MIN VACKRA BLOGG!
puzzz my frääänds.


RSS 2.0