Run run over the hills

Lördag
Köpenhamn med min lilla familj inklusive pappas flickvän och son liksom. Då blir det familjeaktiviteter minsann hehehe.
Idag har varit en fin lovdag, jag har bara suttit hemma och pluggat, köpt indisk mat med pappa och köpt Kristian biljetter. Och laddat hem massa musik.





min syster är så fiiiiiiiiiiiiijjjjn.



(SMUTS PÅ LINSNENDBUA DAMP)















same same but different

Hej nu är det höstlov och jag vill bara säga att livet är fint.
Söder te är sjukt gott och
jag fick ett meddelande av Lasse Lindh på min myspace och han svarar när jag svarar och det är trots att jag bestämt mig för att han är dålig rätt så fint och så. han manipulerar mig. Egentligen gillar jag inte hans röst och hans texter är lättsmälta men, det är något som liksom fastnar ändå. Kanske är jag bara helt förälskad efter Arvika. Skit, en 30+ man har charmat mig över på hans sida som är fylld med andra trånande 14-åringar. Vilken skam.

jag är rädd att det inte löser sig

Bäääää egentligen mår jag så dåligt
Jag klarar inte skolan. Jag fick G på mitt matteprov. För att vara mig är det dåligt. Och det är ju inte bara matten som går dåligt. Så nu tänkte jag planera mitt höstlov. 

Lördag, Söndag: Köpenhamn vara social med familj. 
Måndag, tisdag, ondag: PLUGG fixa lönen från förra terminen
Torsdag, fredag, lördag: Helga & Hedvig.... Kristian Anttila m Gabi. Måste köpa biljetter. 
Söndag: Träffa Olga?

Jag är inte så pepp på lovet. Jag kommer sitta och stirra in i väggen och inte l på re hela dagar. 


NEJ SERIÖST DET SKA JAG INTE INSE HUR MYCKET BÄTTRE DU KOMMER MÅ EFTER ATT DU GJORT DITT SKOLARBETE. DET ÄR BARA ATT TA TAG I DET. VARA FOKUSERAD. JAG KLARAR DET. JAG KAN KLARA DET JAG ÄR INTE SÅ DÅLIG EGENTLIGEN. JAG ÄR SMART. JAG FÖRTJÄNAR MER ÄN G. JAG KLARAR DETTA JAG GÖR DET JAG KLARAR DETTTT. STRESSA INTE TA DET LUGNT TA PAUSER MEN LÅT DOM INTE GÅ ÖVER TIDEN. SKJUT INTE UPP PROBLEMEN UTAN TA TAG I DOM DIREKT. 

NU SKA JAG TA TAG I TEKNIKEN. 




Nästan exakt ett år sedan. Hedvigs bilder. Det är jag som är modellen, jag ser inte riktigt likadan ut kanske.

kluven

Idag är jag hemma för jag hade huvudvärk som antagligen inte berodde på någonting annat än min ångest inför skolan. Jag sov till klockan tolv. Nu ska jag jobba med teknik. Jag kan inte även om jag försöker riktigt mycket, minnas vad hon sa på föreläsningen igår. Det går inte bra. Men det kanske är självklart eftersom att jag sitter här och uppdaterar i min blogg. Teknik!!!! Jag kan inte ha MVG i teknik. Dessutom har hon bett oss att bara koncentrera oss på tekniken för det är betygsavgörande blablabla denna veckan är nämligen allt vi har på oss i teknik. Det borde vara lätt. Det är svårt. Jag har ingen fakta. Jag vill bädda ner mig i sängen igen och sova bort denna dagen, dessa tre dagarna så att jag kan få höstlov.
Jag tänkte vlogga bara för att det skulle visa att jag inte är så jävla tråkig. Men om ni vill titta på roliga vloggar kan ni ju bara gå in på heywhatyousayjohnny.wordpress.com. Jag har tittat på alla hans vloggar idag. Han kommer självklart från lund för det är väl där alla coola människor kommer ifrån. Vi kommer alla från Lund. Bara så ni vet.


Nej nu ska jag fan hitta lite fakta om Triangelhandelns påverkan av den industriella revolutionen. Vem fan kom på detta, det måste varit en så jävla hjärndöd idiot som jag bara vill kalla alla hemska ord i hela fucking universum. Skoltiden skulle kunna halveras om man tar bort alla onödiga skit uppgifter/ämnen.

måndag


såhär ser mitt rum yut
observera att det ligger en plastpåse med en macka i från i fredags (nu är det måndag) och resväskan som inte är uppackad. Långt in skymtar man även min jävligt stökiga klädkammare.



MMmmmmmmm aj båda mina stortår är helt sönder. Dom har blivit torterade i typ för små skor och klämd mellan dörrar.

Jag mår inte bra. Jag har duschat i nästan en halvtimme alltså suttit på golvet och sprutat vatten i mitt ansikte. Jag är ledig idag. Ändå gick jag och la mig klockan 23 igår kväll fast jag somnade ju inte förrens halv ett. Jag måste göra matte. Allting känns så meningslöst och falskt för tillfället att jag bara kunde typ mosa mina tår med en hammare lite till. Jag dör av att jag är så uttråkad. Jag måste hitta en present till Hedvig, jag hade kommit på nåhot nu har jag glömt det.

Hejdå

Ebba & Rebecca

Söndag, Rydebäck, Rebecca.

















Såhär fint kan det ju vara

jag ville bara va med dej, du kanske undrar över mej?






































Gamleby var ju rätt fint

jag tror jag ska eh

Jag tror att jag ska 

  • radera alla inlägg i denna bloggen, börja om, inte blogga så ofta och eh bara lägga in bilder.
  • hitta kamerasladden och lägga in bilder från gamleby/läger som jag var på i en vecka för er som kanske faktiskt inte känner mig så bra eller som inte fått reda på detta. fast jag vet att båda kamerasladdarna är hemma hos pappa och jag kommer få damp över att åka dit och hämta dom
  • titta på high school musical på femman om två timmar
  • sluta vara så jävla elak. mot mig själv.  jag kan vara snäll jag behöver inte svika folk jag kan klara det jag kan vara trevlig det går säkert lite god vilja det går det GÅÅÅÅÅÅR.
  • ta tag i mitt liv kanske helvete det hjälpte inte att sova kommer hela den här helgen vara emo, hela nästa vecka, hela året, kankse HELA LIVET? jag dööö-öör.

allt det där ska nog börja med en dusch lite fina ord jag kan vara snäll jag kan vara trevlig kanske FAN FAAAAAAAAAAAAAAn vad har jag gjort knulla mejj heiidooo.


jag saknar mej


faaaaaaaaaaaaaaaaaaan

det skulle vart du eller skulle det varit du vem fan är ens du jag har för mycket att tänka på och jag tänker för lite jag tänker inte alls man borde ju tänka innan man säger saker innan man går ut i saker innan man gör saker innan man.........


gör någonting som man inte ens minns
skriver något man inte ens vill veta

just like you've never been here before

Jag har insett att
jag vet verkligen inte vad jag vill. man jag hatar skolan och jag vill sluta och jag ska ha matteprov i övermorgon. eller nästan imorgon känns det som. nu får jag stress ryck. auuuutjh.

adios



när jag faller, orkar du för två?

Hehe känner att aktiviteten stannat av en ANING.

jag har insett att
jag var tusen gånger smalare för ett år sedan
jag äter för mycket skräp
jag tränar aldrig
allting blir precis som jag förväntar mig
jag är rätt trött men rätt mycket gladare än innan ändå

Men nu är det liksom natt igen och jag vill slå något eller egentligen vill jag inte alls slå utan bara..... jag vet ite vad jag vill. Fast samtidigt vet jag exakt vad jag vill. I go without direction, i will end up anywhere.

Sen är det ju också sjukt synd att vårt band slutade i ingenting precis som allting annat. Allting slutar med ingenting och det är så himla segt att vara 14 och inte lyckas genomföra någonfuckingting.

OCH en sak till. SLUTA skriva ord utan mellanslag (i alla fall lagom snällasnälla?!?) jag orkar inte mera nuuuu. jag förstår inte när det står såhär: Hejjagheterebbaochjagärjättegulligochsöt. <----------------- det är fult!







Bakade kaka idag med Hedvig. Och posade med ett mulle meck spel, allt för en liten bdb vän som är emo i själen. Vad kan jag säga, jag behövs i samhället! Mulle meck också.


RSS 2.0