opo

jag har bara känt mig som en så dålig människa på senaste tiden. och jag tänker hålla allt inom mig men jag älskar er. fan vad underbara människor jag känner och vad bra liv jag har. egentligen. ibland är det bara jobbigt att hålla käkarna spända.


förlåt

1. vet inte skulle väl egetnligen vara social denna helgen.
2. skiter hellre faktiskt i det och gör kladdkaka till mig själv. sen ska jag titta på harry potter.
3. det är fan helg, jag måste vara glad och WOHWWOWWHo.
4. gick och städade köket. känslan försvann. fast nä. men liksom. jag orkar inte göra något. vet inte vad som hänt mig.

fortfarande

idag slapp vi halva idrotten för att få se lunds gymnasieskolor slänga sig efter en boll aka rugby. jag blev väldigt överlycklig och entusiastisk. JAG SLAPP JU IDROTTEN OCKSÅ.
jag är egentligen inte pepp på någonting.

blackbird


det är när du tystnar ett tag det är när du tittar på mig, jag måste tänka mig för
ibland önskar jag att du inte såg ut som du gör.

gitar nu. sova sen.

här fanns en bild som jag tog bort

jag känner mig faktiskt rätt duktig och inte alls som i början av förra terminen. jag känner mig ledsnare än början av förra terminen men när jag känner mig ledsen så dränker jag allt i skolarbete så märker jag inte vad jag känner egentligen. och det är helt okej. man får mycket gjort. men ingenting löst. i alla fall så har jag köpt en skidjacka idag, och spelat piano. och lånat candide. sett markus krunegård på teven. läst. pluggat. ätit. sånt där som man gör. nu ska jag ha oreos och mjölk och läsa andra kapitlet.

I’m not stupid, I understand that it would be convenient if I was better at conversation.


And I try, I try, I try, I try
But I can't help but dreaming of
Sitting by myself and watching everyday lives
And I try, I try, I try, I try
but I just want to spend more time with my mind
It always surprises me every time
And none of you ever do
it doesn't mean that I don't love you

Jag älskar Annika Norlin. Jag gör verkligen det. Jag skulle kunna gifta mej med henne och alla hennes låtar handlar om mig. Punkt. Nu måste jag plugga tyska. Ikväll har jag förvandlat vardagsrummet till fotovägg i brist på annat att göra när man har lägenheten för sig själv. Och en cambild från mitt rum hemma hos pappa, HA.

here's another song about a gender i'll never understand


känner mig allmänt arg på mig själv. och jag känner mig naiv och dum och helt bbäbfkg igen. men i alla fall. ensam hemma idag och inatt. 
I have to face the truth
That no one could ever look at me like you do
Like I'm something worth holding onto

expo86


detta påbörjade jag klockan halv tolv igår kväll. mitt sova länge löfte går sådär. men jag har tränat och läst lite tyska och gjort mattetest -stolt ebba.

i'm a cuckoo

jag har köpt biljetter till billie the vision i februari. tyvärr så kan jag inte gå på hello saferide eller anna ternheim för att jag är i frankrike då. men då kan jag lägga pengar på att se laleh istället?  eller håkan. men jag pallar inte se håkan, nej. konserttips någon?nu ska jag äta banankakan jag kokade ihop till min mamma för att hon bad om det. jag är världens bästa dotter. nej jag ska nog duscha.

if you change your mind, i'm the first in line. honey i'm still freeeeeee!!



jag gillar helger då jag får isolera mig och vara ensam. jag kommer antagligen inte ha några vänner när jag blir vuxen. om en vecka blir det februari då jävlar.

jag håller på att börja böla

för sverige kan dö.

mjo

blondinbella åkte ut ur let's dance igår omg.
jag känner mig i allmänhet väldigt trött tråkig trist och förkyld och lock för öronen.
ska äta äggröra. nu brände jag dom sista rostmackorna också fuck. längtar till sommaren så mycket att jag inte står ut jag får väl. stänga av nu.

popkollo
















jag och edith backlund på samma bild i samma rum omg omg hur är det möjligt. ingen vet vem edith backlund är heller men jaja.
































herregud jag kan nog inte bli fulare än sådär.

söta






ni kan ju tänka er att jag är rätt nostalgisk för tillfället. jag inser hur himla mycket jag fick uppleva under popkollo och hur jävla roligt och fint jag hade det och hur bra tillvaron var i vår halla-stuga och hur mysigt det var att repa i mölle och sitta på förstärkaren och hur vi spelade kort till ett på natten och alla internskämt. och vad hade jag gjort utan 92-91orna + fanny där. jag vet inte men jag vet hur himla fint det var och hur roligt det var precis innan konserten började och att ha konserten överstökad och stå på trottoaren framför debaser och äta falafel. att sitta i sovsalen och diskutera kristian anttila och andra popgrejor med lisa. att sjunga håkan hellström tillsammans med rebecca jättehögt när alla andra försökte sova. jag saknar saknar saknar och även om sommaren kommer tillbaka så kommer aldrig popkollo tillbaka. men det skulle ändå aldrig vara samma sak.

gäspa

http://www.songmeanings.net/
Ja den där hemsidan hittade jag idag. Eftersom att jag är deep shit så är det väldigt roligt att sitta och läsa hur alla människor tolkar låtarna, och jämföra med hur man själv tolkar. Särskilt då jag tolkar allting helt fel eftersom att jag oftast bara fokuserar på två tre rader i låtar och låter det vara vad låten handlar om. Men det är okej. HelT OKÄÄ.

Annars är jag sjukt trött, sjukt ont i fötterna sjukt mätt utan att ha ätit, sjukt opepp på allt som innebär att gå ut, röra mig. Sitter och snörvlar och tror att mina lock för öronen ändå försvunnit men ja. Och nej jag vet inte har ingen aning varför jag skriver vissa inlägg med stor begynnelsebokstav och vissa med liten. Haha begynnelsebokstav? Jag menade: jag vet inte varför jag skriver vissa inlägg med liten bokstav och vissa med stor. HEHEHEE.

E4 E18 väg 13 E22, tänker på dig



sånt här gillar jag ju
och jag vet att ni vill ha mig.
kl 21 är det sista avsnittet av de halvt dolda och det ser jag fram emot. doooh hejdå.
ohoj förresten har glömt nämna att under min sjuk period så rakade jag benen på första gången på någon månad också. håriga ben är så fult. håriga ben är så vinter. jag känner mig väldigt fräsch nu när jag orkar. poäng till mig.

saker som känns opeppt

men ärligt talat det var skönt med ett dåligt svar. 
detta var nog första gången på någon månad som jag gjorde något annat på en vardagseftermiddag än att ligga och vrida mig i soffan och jag är en vampyr jag suger och spyr låt mig komma in jag vill bli din. 


i found it








klädde ut mig på denna bilden okejj!!!!!



av dessa bilder kan vi dra några slutsatser
1. i love you hedvig
2. jag passar verkligen INTE i mittbena och jag har varit fulare än jag är nu.

...och i övrigt kan vi konstatera att jag ska till skolan imorgon and i don't like it.

typisk reaktion på ett vanligt problem

sen är det ju roligt också att jag får damp på mig själv i spegeln och VILL SLÅ för jag är så jävla mesig och tråkig och är så trött på att allt som alla andra finner roligt finner jag tråkigt och att jag helt enkelt aldrig har kul.

you can do it better than this

jag har lock för öronen, är helt täppt i näsan och har smärta i halsen. men jag skulle nog klara av att gå till skolan. men mamma tyckte att jag skulle vara hemma, medans jag sa nej jag vill inte. det händer inte ofta. känner bara för att få skolan överstökad. men nu när jag är hemma så är jag glad att jag slapp. wohoo. jag har ätit två mackor och te och nu lyssnar jag på p3 populär och läser en mening om eu i taget. jag vill ha ett band. hejdå.



morgonlåt.

vad jag ätit idag

  • yoghurt
  • en kopp oboy
  • en kopp varma koppen-löksmak
  • vaniljglass
  • ben&jerry cheesecake brownie
  • två koppar söderte
  • tusen glas vatten

och nu är obama president och allt känns som A DREAM. ebba sittandes djupt nergrävd i soffan med mjukisbyxor och halsduk och en kopp te i handen och en obama som tappar bort orden när han ska svära eden= en lycklig ebba. under hans långa tal fick jag också väldigt lång tid att tänka på hur himla lik han är en apa/babian. det är lite skrämmande.
jag har faktiskt varit ute idag också. cyklat till hemköp och gått hem. ha beat that. och jag skulle egentligen inte men det slutade med att jag köpte svart hårfärg så nu finns det ingen återvändo.
ikväll ska jag INTE sitta vid datorn utan endast tänka på EU.


i'll run away with you

okeuj jag är hemma idag. again. jag har ont i halsen. är trött. har skrivit en bokanalys på röda rummet even tough jag inte ens läst halva. har funderat på eu och dött. sovit.
det är bara en sak... varför älskar alla spotify? är det så bra? alltså jag har spotify, lyssnar på the cure just nu i programmet. men det är ju fortfarande bara en beta veriasion eller? alltså ja det är bra. men liksom ingenting man älskar. ingenting man heter på msn. ingenting man skryter över och att ha en massa invites är väl inte status eller. spotify är hype. the pirate bay är något att heta på msn <3

solen skiner förresten. det är liksom skönt på något sätt.

saker jag haatar

  • byxor, i alla dess former. DET BLIR ALDRIG RÄTT. jag ser ut som en tjock kuk. jag köper alltid för stora. eller för tajta. eller såna där som korvar sig överallt. ORKA.
  • folk som jämför sig med mig!!1!!!1!!
  • ätstörningar. makes me cry. makes me tycka att jag är tjock. makes me äta ännu mer.
  • att jag får cirka 3 kommentarer i veckan på min blogg.

jag gick hem tidigare idag. jag har ju ont i halsen, frös osv. jag hade klarat av att vara i skolan utan problem. men mina vänner är ju inte där heller. så jag kan lika gärna strunta i det. och rykterna på stan om hur ni mår bra.


love and pain go hand in hand







herregud vad man är bloggig av sig som går runt och fotar sig själv på gatorna. hahahahaha.



träffade fanny and her friend josefin i typ en halvtimme. hahahh tog foton men fyfan vad mina händer förfrös så skärpan är bara to die for på alla bilderna.

DAGENS UTFITTA.


the innconvinient truth... jag antar att jag ser ut sådär mest hela tiden.



jaaa nu är jag i skåne igen. har ONT i halsen. mådde illa hela flygresan. mina ögon bara rinner. något är fel på mig. dieee. eftersom att det är så synd om mig så firar vi med oreos och mjök. man får ju passa på nu när jag ändå klarar av att svälja utan att dö. ikväll ska jag packa, städa och plugga. och kanske hinna se på tredje avsnittet av de halvt dolda.

det är så tråkigt

jag har fortfarande ont i halsen. om någon timme flyger jag hem igen. till ljusa skåneland. mina läppar är helt spruckna, min kamera är fylld med hemska bilder på stockholm och egobilder på min syster. jag planerar att dricka sjukt mycket te och läsa röda rummet, jag SKA ha läst hundra sidor ikväll. jag ska ju egentligen träna, men jag orkar inte bli sjuk, jag har verkligen inte tid. jag vill vara sjuk men så fort mina "åh så underbart att vara sjuk-tankar" slår mig så inser jag allt som jag skulle bli tvungen att ta igen i skolan. och det orkar jag inte.

januari

alltså. nej.
fuckin pain i min hals. ont i kroppen. jag kommer säkert få halsfluss nu. fast det är ju skönt. sjukt skönt. not. men att vara sjuk skulle vara trevligt på något sätt.

i know i said i love you but i'm thinking i was wrong

Jag säger som det är att allt är sådär. Bara sådär. Sådär som det är såhär års
"O blir det inte bättre så lägger jag ner. Så är det!"

it would have been good.

idag vaknade jag 9.30, vilket var rätt logiskt eftersom att jag somnade 23. det kändes bra. klockan tolv var jag och min syster påväg till drottninggatan. jag har inhandlat ett par höga snygga tighta jeans för tvåhundra spänn på weekday. sen gick vi til beyond retro och jag köpte en typ siden-fast-det-är-nog-inte-siden-men-ni-fattar-blus. och en t-shirt. sen köpte vi en födelsedagspresent till mamma. sen åkte vi till götgatan och pappa bjöd på lunch och jag klagade över siesta once again. att min 18 åriga syster kommer vara där funkar tydligen inte som argument. fan vad det suger. MEN! jag och jos kommer med 99% säkerhet få arvika betalt, och om några av  mina kompisar kommer åka så kommer det bli SÅ najs. the point is att vi ska bo på vandrarhem, tror jag.. hoppas jag. och så ska mamma typ paddla i en sjö och jag och jos gå på arvika. men saken är den att mamma kommer ändå vilja gå på alla konserter för då kommer jag stå där med mamma. men. det blir bra.




något annat som är jättebra är att jag nyss upptäckte att min pappas kvinnas barn hade en ipod högtalare här. och han är inte hemma. så jag gillar läget. so who's gonna watch you die.

altough

jag vet att ni inte saknar min blogg och jag vet att ni inte älskar den lika högt som jag själv gör, men i alla fall. jag fick möjlighet att blogga. jag visste egentligen att jag skulle få det. det är tråkigt att vara i stockholm. jag känner ingen direkt.  så för att inte erkänna vad jag har gjort idag
- jag har inte tittat på "på spåret" med min pappa och hans kvinna
- jag har inte läst röda rummet på flygplanet
- jag har inte stått brevid min syster när hon varit inne på msn och bara läst alla hennes konversationer, nej nej inte alls.
det är ju synd att jag har cirka ZERO roliga kontakter inne en fredag kväll, jag har ungefär lika få inne nu som jag har efter tolv på en vardag. det känns inte bra. men samtidigt så sitter jag på en gata på söder i stockholm. jag menar, man måste ju ha perspektiv på sitt klagande.
imorgon blir en bra dag. hejdååå.

stockholm

hej alla beundrande älskavärda läsare. ni som kommer in på bloggen varje dag och dreglar över mina fina/snygga/intressanta inlägg. nu kommer jag kanske inte blogga förrens söndag kväll. jag åker till stockholm över helgen och på kvällen på söndag så har jag lovat pappa att träna. men misströsta inte.. jag lovar att bjuda på en överraskning.. eller lovar.. vi får väl se. kanske en nakenchock alá hanapee. WHO KNOWS?!?++?!?+1+!


åh gud vad jag älskar min blogg.
see you later aligAtOR


-1

maybe I should give up, give in.
give up trying to be thin.
give up and turn into my mother,
god knows I love her.

she loves you yeah yeah yeeeääh

jag tog med med mig kameran till pianolektionen idag och när jag cyklade hem så tog jag 50009u5025u failbilder. det var roligt men deprimerande att inse hur fett hårt jag suger på att fota. nu är jag jättetrött. jag ska plocka upp lite på mitt rum, ta av mig linserna och borsta tänderna och sen ska jag sova. ja klockan är halv nio. var tysta.






eboboba


jag hade tråkigt så jag gjorde ett kollage med en bild från varje månad 2008. fin jag är.

bevis på varför jag borde gå och lägga mig klockan 22

  • varenda gång jag ska logga in på min blogg så skriver jag helt fel adress. skriver punkt där det ska vara @ och ebba där det ska vara se.
  • jag håller på att somna när jag väntar på trafikljusen på väg hem från skolan.
  • jag drömmer om att dricka redbull. (jag dricker inte kaffe så redbull är ju ett alternativ. men jag hatar redbull. det smakar som segt godis fast sjukt sött. det är så himla äckligt)
  • jag somnar med datorn i knäet.
  • jag kan sitta och tänka jätteintensivt tills jag plötsligt kommer på att jag slutat tänka på den saken och stängt ögonen och nästan somnat.

Seriöst, från och med nu SKA jag ligga i sängen, med lampan släckt klockan 22. jag ska lyckas och jag ska få vara pigg igen. Och nu tänker väl alla att det är något fel på mig, hon har bara dåligt blodvärde jävla mensbarn, Men jag blir faktiskt SJUKT mycket piggare om jag somnar 22. För det har hänt någon gång faktiskt. Och de eee najs.
Ikväll spelar jag pinao, på fredag åker jag till stockholm. Jag är peppad, även fast att jag har det sjuuukt tråkigt oftast. Det jag tänker göra är att läsa röda rummet och shoppa. Jag känner ingen i stockholm. Men det är okej. Jag vill inte känna någon tråkig popare anyways. Det är bara trevligt att vara i en lägenhet på söder.
hejdå


kanske såhär

jag var kär i idén om dig långt innan vi mötts.

what i want from this


röda rummet är officiellt den sämsta boken sen böcker skrivits- för att överdriva lite. men alltså bööhö jag somnade med boken i handen nyss. visst jag är skittrött men det är ändå inte okej. jag har ju sökt på internet och så också, och de enda som gillar den är typ människor som inte tycker att handlingen är särskilt viktigt när strindberg "brilijerar" så med språket. fan hellre dör jag nu.

montag

mmm lussebullar i januari is the thing. eller nej men vi har ingen mat hemma så jag har ätit fem? sex? lussekatter till mellanmål. idag var jag ändå rätt effektiv i skolan, jag lånade röda rummet av august strindberg och sen skrev jag en A5 sida om EU. hehehee en A5 jag är så sjukt bra. nu ska jag skicka alla bilder från min gamla dator till den nya. good luck ebbaaaa.

måste måla naglarna måste packa väskan måste borsta tänderna måste sova vill hinna titta på harry potter innan jag somnar varför har tiden en tendens att bara gå

cause i can do better than you
but you can't do better than me

okej

igår demonstrerade jag. och åt chinabox i malmö. sen åkte jag hem. och lagade århundradets mest misslyckade kladdkaka. som jag åt med mammas gäster. mammas gäster var fyra kvinnor som alla tyckte det var så trevligt att mamma bjudit in dom så spontant. att vara spontan är typ den mest uppskattade egenskapen hos medelålderskvinnor. i alla fall. vid åtta ringde crewww och vid tio i nio åkte jag till vilma och hjärup. sov över där med hanna, hedvig, elin und vilma. vi såg en film som jag redan sett. sen sov vi. sen vaknade vi. sen åt jag ostmacka. sen åkte jag hem. nu är jag hemma och hedvig har ringt mig några gånger fast nu är det upptaget hos henne.
nu ska jag äta yoghurt och sen ska jag lära mig i remember med damien rice utantill på gitarr.
jag är ju svag för sånt här. fast jag gillar ju mest första delen. när damien sjunger så förstörs den. för man vill bara lyssna på det lugna. men jajajaja. jag ska lära mig den delen i alla fall. kommer aldrig gå...



..och vid närmare eftertanke så ska jag städa och ligga i sängen och titta på harry potter idag. fän.


oho oh for all that remains



jaaa jag har blivit beroende av polaroid. sjukt fint program.

idag kom vilma hem från finland. hon har saknats på lovet. men nu är det inte lov mer. det är vårterminen i åttan och jag hatar åttan. ikväll efter att ha tittat på lite let's dance hahahaha med fina tjejer åkte vi till någon "fest". Någon "fest" var rätt tråkig. På någon "fest" spelade jag guitar hero för andra gången i mitt liv, och sjöng håkan. sen skjutsade hedvigs pappa oss hem. här är jag nu. imorgon vill jag demonstrera för palestina. det är kul ju. senaste och enda gången jag demonstrerat var i samband med irakkriget då jag var ca 7 år, hehe. saken är den att jag vill och borde sova ut. men jaja, jag ställer väckisen på halv tolv.
nu ska jag sova.

where to go where to go


VAD TROR NI ATT DET SVARTA ÄR? på foten alltså..

vet inte. hade rätt kul igår klockan elva.
i alla fall idag började skolan. det viktigaste med vår skola är att våra datorer funkar som de ska då ALLA uppgifter ligger på datorn.. alltså har vi nästan inga böcker. inga böcker där vi följer uppgifterna i alla fall, utan bara faktaböcker. men innan lovet så hackade sig någon liten skit in i systemet och här är vi nu med ett hel förstört datorsystem så idag fick alla lösenord men ingenting funkar och öööh. det suger.
sen tittade vi på en film om några små revolutionärer som kidnappade ett litet borgarsvin. lalaaaa.


hejdå med förhoppningar om attt blondinbella ramlar ikväll he he heeeee.
btw. let's dance måste vara den sämsta/tråkigaste programidén EVER.

världens bästa popkolloledare


sista lovdagen


jag har börjat gilla mörk choklad. dags att börja pensionspara?

hej

här sitter jag vid min dator, min dator min dator!!!!!111!!!!!1!1!!!1!
och det snöar där ute, inte mycket, små fula fjutte flingor but still. idag hade jag utvecklingssamtal. det gick bra som vanligt med tanke på mina supergradessss oh ja. min lärare konstaterade också att gud vilket bra liv du har ebba. du har vänner, jättebra betyg, du är trygg och säker. ohoj ja.
joo eftersom att min dator är typ sjukt bred nu, alltså skärmen är stor, eller jag vet inte men det är i alla fall skillnad på hur min blogg ser ut, den blir skitsmal och bara centrerad i mitten, men om jag gör den större så funkar det inte i den datorn jag hade innan, och det betyder att designen inte funkar i alla datorer och jag måste alltså ha det skitsmalt. det är jobbigt. ser det konstigt ut?


JAJAAjAJA!!!!

okej idag vandrade mamma in med min nya dator. den är typ skistor, för er som har koll så är det en 17 tum. den känns stor. skitbra att titta film på.  oh ja oh ja. så jag har ägnat kvällen åt att ladda ner alla program som jag vill ha, lägga in bilder osv.
denna speciella dag firar vi med bilder från min alldeles egna cam, oh ja.


imorgon ska jag ha utvecklingssamtal i en halvtimme, men annars är jag ledig. så ledig att jag måste städa mitt rum och plugga. jag är inte pepp. godnatt.

don't try to tell me what to do, don't try to tell me what to say



majas bild alltså älskar den, hållningen på mig, hedvigs mun  jag är så jävla ful HAHAHAHAHHAHA ahHAHAHAHHAHAHA.

majas bild




failbilder


jag sov över med maja och hedvig hos maja. (fan vad jag fick kämpa med den meningen) vi hyrde sunes sommar <3<3 och somnade till avril lavigne. jag har fan typ glömt alla texter till hennes låtar. eller alla, egentligen kan jag oroväckande många men jag vill kunna alla utantill. jag borde inte vilja det. men alltså JA jag älskade henne i femman. vem kan skylla mig? hon var ju ascool, liksom hennes kläder, hennes röst, kaxiga brudeN ohh. ehh jaaa.
idag kommer förhoppningsvis min dator här kommer lyckan. here comes the sun bababa.

dickhead

okej idag har jag varit påväg att svimma och spy pga. olika dåliga anledningar. tråkig dag. nu tittar jag på ice age två. den är fin. jag vet inte om jag gillar ettan eller tvåan mest. jag älskar sids dans i tvåan. hehehehehhehehe. ikväll ska vi äta pannkakor. ikväll ska jag träffa hedvig i think.  


haahahahahahaa mitt hår hHAHAHHAAHAHA Ahahahahahha mitt hår HAHHAHAHAHHAAHAHAA jag dör. hultsfredbild. HAHHAHAAHAHAHAhahahaaahahaa. 

idag

http://www.hakanhellstrom.com/index.php?curPage=1&menu=13


dom är uppe på taken 
alla är högt över staden
sommarn snurra fort när vi bara snöaa bort
och jag vågade aldrig hålla din hand
vi är inte såna som i slutet får varan

alltså

vad är det för fel på mig. jag gick och la mig typ halv två. och jag vaknade halv två så nu har jag sovit tolv timmar. jag orkar inte sova tolv timmar. det förstör hela dagen. jag tänkte åka till malmö. jag har ingen jävla lust att åka till malmö nu. det är underbart väder. jag kan ju inte sitta inne. men jag måste till malmö.
jag pallar inte. 

jaha


oh please'
städade garderoben idag hittade jettefräscha saker.  här gungar jag och hedvig i sexan.

jaha jaa

jag vaknade nu. eller tjugo i två. jag hade stora planer för idag. eller ja. för stora. det känns rätt så kört. det regnar också. och vi har ju alla filmkanalerna. 

en daG


kall


hon är så himla snygg och söt när jag såg denna bilden satt jag och sa åhh i typ en minut, INSEEE!

Idag åkte jag skridskor med min syster och min mamma. Det var trevligt även fast att jag är så jävla sämst på att åka. Jag staplar fram. Men jaa det var familjeutflykt. Vi köpte nya skridskor till mig också så nu har jag ett par egna, jag ska bli grym. 
Sen gick vi och köpte dator till mig LYCKA FOREVAHHH men den kommer inte förrens nästa vecka. Och så köpte vi en hårddisk som jag nu sitter och lägger över alla bilder sedan 2005 på. Och musik. Jag har såå roligt. Men känner att jag måste göra det jag skulle ta tag i under jullovet nu, annars kommer det inte bli av. Så jag ska städa min helvetes stökiga klädkammare och rensa ut alla kläder som jag inte använder, ca två plagg alltså, och skicka iväg lönelappar. När det är klart ska jag hitta någon som vill UMGÅS... kom så ska vi UMGÅS. 
hejdå. 

sometimes i think this cycle never ends.








alla älskar minen <3<3<3



So this is the new year
and i don't feel any different

nej nyår var jättebra<3. men VAAAAAA jag vill inte ha tvåtusennio. det känns fel och jag har ingen aning om vad som ska hända. mitt nyårslöfte är att sluta bitchblicka folk.
imorgon ska vi köpa, alltså jag ska få min egna laptop!!11!!!!!!!!!!!!2!1!!  imorgon är det en vecka tills skolan börjar. jullovet är äckligt överskattat. men vårterminen går snabbt och snart är det sommarlov. och innan det ska jag till frankrike, se bob dylan och ja. ikväll ska jag sova framför tv:n. mamma har köpt ny skitsnygg platt sony tv. och högtalare och dvd. man bara njuuuuter. he he heee.. åh vi är så snobbiga jag är så snobbig. det är så bra bild så att man typ ser ALLT. så nu ska jag hitta något jucy program där jag kan leta upp alla människors finnar. JAA!!!!!!1!!!!1 orgasm.

RSS 2.0